Erdoğan, Belediye meclis üyelikleri ve il genel meclis üyeliklerinde her üç adaydan biri kadın olacak şekilde iki adaydan biri kadın olacak talimatı verdi.
Bursa merkezli 20 ilde, FETÖ'ye yönelik operasyonda 20'si muvazzaf, 3'ü eski asker 32 şüpheli gözaltına alındı.
ABD Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan raporda, daha önce yendik diye belirttikleri IŞİD’in, yeniden canlanabileceği uyarısında bulunuldu.
İklim bilimciler tarafından hazırlanan raporda, küresel ısınmanın dünyanın 'üçüncü kutbu' olarak bilinen Hindu Kuş Himalaya bölgesindeki buzulları 2100 yılına kadar eriteceği belirt
Irak'ın Kerkük kent sınırlarının güvenliğini Irak Federal Polis Gücü'nden devralan Irak Ordusu 14. Tugayı'nın, Kerkük il sınır bölgesine yerleşme işleminin tamamlandığı belirtildi
İç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyelilerin, terör örgütlerinden temizlenen bölgelere dönüşü sürüyor.
İş dünyası temsilcileri, Yunanistan Başbakanı Çipras'ın yarın gerçekleştireceği Türkiye ziyaretinin, Türkiye ile Yunanistan arasındaki ticaret hacmine katkı sunmasını bekliyor.
Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçelerindeki 17 mahallede PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
ABD ile gerilim yaşayan Rusya, RS-28 Sarmat kıtalararası füzenin geliştirilme çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediğini açıkladı.
Türkiye'nin 5 ayda yaptığı 143 bin 933 ton fındık ihracatından 809 milyon 383 bin 548 dolar gelir kaydedildi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 'Münbiç ve Fırat'ın doğusunda da benzer bir modelin uygulanması için bizim temel beklentimiz, bölgenin kontrolünün Türkiye'de olması.' dedi.
Afganistan'da, ABD'nin 2001 yılındaki işgalinin ardından yeniden yapılandırılan merkezi yönetimin ülke genelindeki hakimiyeti azalırken Taliban İslam Emirliği'nin kontrol alanı arttı.
31 Mart yerel seçim için geri sayım sürerken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, son seçim anket sonuçlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anketlerde açık ara birinci
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanına gelen ve idamla yargılanan İhvan mensubu Muhammed Abdulhafiz Hüseyin'in, darbeci Sisi yönetimindeki Mısır'a iade edildiği belirtildi.
İslâm devletlerinin yöneticileri tarafından herhangi bir mevzuda alınan kararların ve uygulanan politikaların arka planında İlahî hükümler ve bu hükümlerin ilk uygulayıcısı olan Hz. M