ABD ve Türkiye tarafından eğitilerek Suriye'ye gönderilen muhalif gruptan sadece 2 kişinin rehin düşmediği ve hayatta kaldığı belirtildi
Ortadoğu tahtası üzerinde, çok oyunculu bir satranç mücadelesi var. Herkes kendi hayalinin peşinde ve bir diğerini bertaraf etme derdinde.
Saldırılardan etkilenen Gazzeli çocuklara "yaz terapisi" uygulamasından olumlu sonuçlar alınmaya başlandı
Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü (ODE) ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Tomar IŞİD'in Türkiye'ye yönelik saldırılarını e
3 şehit haberinden sonra ilk kez Türk yapımı olan 2 adet milli atak helikopteri ile kaçan teröristlerin güzergahları bombalandı.
İsrail'de radikal gruplarla bağlantılı olduğu belirtilen bir Yahudi gözaltına alındı. Şüpheli, Yahudi yerleşimcilerce 18 aylık Filistinli bir bebeğin yakılarak öldürülmesinin ardınd
Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camii'nde sona çok yaklaşıldı.
Suriyeli bazı muhalif gruplar ile PYD arasında çatışmalar çıkınca, muhalif beş örgüt birleşme kararı aldı
İstanbul'un üç ilçesinde DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
Ünlü ilim adamlarından Ürdünlü Ebu Katade el Filistini'nin, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'ye açık mektup tercüme edildi.
Rusya’nın Kuzey Kafkasya cumhuriyetlerinden İnguşetya’da IŞİD’e yönelik yapılan operasyonda 8 IŞİD'li öldürüldü.
Kerkük-Yumurtalık petrol boru hattında gerçekleştirilen saldırıyı üstlenen PKK, K.Irak'tan tepki gelince çark etti.
Ağrı ve Tendürek dağları 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildi. Tunceli'de de bazı yerler 4-19 Ağustos arasında 'özel güvenlik bölgesi" olacak.
Kırıkkale'de, Kızılırmak Nehri'nde bir balıkçı tarafından fark edilen cisimlerin, özelliğini yitirmiş eğitim bombaları olduğu öğrenildi.
TSK, Kuzey Irak'ta atılan bombaların tesir alanı içinde ve yakınında sivil yerleşim alanı bulunmadığının belirlendiğini açıkladı