MHP'de parti içi muhalefetin 1 Kasım seçimlerinden alınan başarısızlıktan sonra Devlet Bahçeli'yi eleştirip, kurultay çağrısı yapması tartışmaları da beraberinde getirmişti. Kurulta
Yunanistan bugünden itibaren göçmenlerin Türkiye'ye iadelerine yeniden başlamayı planlıyor. Ancak Yunan adalarındaki göçmenler, "Sınır dışı edilip Türkiye'ye geri gönderilmektense öl
Romanya’dan gelen 275 metre uzunluğundaki dev platform ’Dockwise’ adlı gemi İstanbul Boğazı’ndan geçti.
Türkmenistan askeri tatbikatı sırasında Çin'den aldığı füze savunma sistemlerini ilk kez gösterdi
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Saud temaslarda bulunmak üzere gelecek hafta Türkiye'ye gelecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret öğeleri içeren şiiri yayınlayan ve büyük tepki çeken Alman devlet televizyonu ZDF, yazılı bir açıklama ile özür diledi.
Reuters, Suriyeli muhaliflerin Türkiye sınırında IŞİD'in kontrolündeki El Ray kasabasını ele geçirdiğini duyurdu.
Peygamber efendimizin doğumunu simgeleyen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonları kapsamında 9 Nisan'da başlayarak 17 Nisan'a kadar sürecek
Panama belgelerinin sızdırıldığı Süddeutsche Zeitung’un araştırmacı gazetecisi Bastian Obermayer, yaptıkları haberlerin dünyanın birçok ülkesinde şaşırtıcı ve çok yoğun bir etk
İzmir'de Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü bir kaçak at mezbahasını daha ortaya çıkardı.
Panama Belgeleri'nde 2 milyar dolar serveti olduğu iddia edilen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ilk kez sessizliğini bozdu.
CHP'li Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Çiğli Belediye Meclisi’nde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Sema Ramazanoğlu için söylediği sözlerin gündeme gelmesi, gerilime neden oldu.
Azerbaycan-Ermenistan temas hattında gerginlik sürerken, gerginliğin azaltılması için görüşmeler de başladı.
Amerika başta olmak üzere müttefik ülkeler PYD ile PKK'yı farklı görüyor, PYD'yi destekliyor. PYD de Türkiye'ye karşı eylem yapıyor.