Merkel, sığınmacı krizine ilişkin ''Bazı ülkelerin ‘Müslümanlar ülkemize giremez’ demesini hoş bulmuyorum. Bu benim açımdan olamaz'' dedi.
Filistin Bakanlar Kurulu, belediye seçimlerine hazırlık için Yerel Yönetimler Bakanı Hüseyin el-Arac'ı görevlendirdi
Uluslararası Şeffaflık Örgütü, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki hükümetlerin, vatandaşlarına baskı yapmaya devam ederken yolsuzluğu durdurmada başarısız olduğunu bildirdi.
BM Güvenlik Konseyinde oy birliği ile kabul edilen kararla çatışmalarda hastaneler ve tüm sağlık kuruluşlarının korunması istendi
Twitter, 19 Mayıs'ta online İş Bulma Fuarı düzenliyor. Eleman arayan şirketler belirlenen etiketlerle duyuru yapacak. İş arayanlarsa en fazla 140 karakterde tecrübelerini anlatmak zorunda.
MHP'de kongreyle ilgili farkı mahkemelerce alınan kararların ortaya çıkardığı düğümü çözecek temyiz süreci başlatıldı. Yargıtay 18. Hukuk Dairesi temyiz başvuru dosyasını 9624 nu
Bulgaristan'ın Pazarcık ve Stara Zagora belediyelerinin ardından Filibe Belediyesi de kamusal alanlarda burkayı yasaklamak istiyor.
Başbakan Davutoğlu ve AB Komisyonu Başkanı Juncker ile yaptığı görüşmede Türk vatandaşlarına Schengen bölgesine ziyaretlerinde vize serbestisi sağlanmasına yönelik süreçte gelinen a
Moskova'da BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura'yı kabul eden Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Halep'te ateşkesin yakında açıklanacağını söyledi. Ancak Lavrov, ılımlı muhal
Adana'da, MHP'de kurultay yapılmasını isteyen bir grup partilinin basın açıklaması sonrası, "Devletin başına Devlet gelecek" sloganı atan bir grubun açıklama yapılan binaya girmek isteme
Poşetten yaptığı Messi formasıyla sosyal medyada meşhur olan 5 yaşındaki Afgan Murtaza Ahmedi, gelen tehditler üzerine ailesiyle birlikte Pakistan'a taşındı.
AB ile Türkiye arasındaki vize sürecinde sona gelindi. Vizeler kalkarsa Kıbrıs Rum Yönetimi vatandaşları da vizesiz Türkiye'ye gelecek.
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı yaptığı operasyonda, PKK'ya ait içerisinde çok sayıda mühimmat bulunan 2 adet depo ele geçirildi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kağıt toplayıcılarını CHP'li belediyelerde sigortalı yapacaklarını söyledi.
Gaziantep’in İslahiye İlçesi’nde, 300'ün üzerinde küçükbaş hayvanda şap hastalığından telef olması üzerine 9 mahallede karantina uygulaması başlatıldı.