Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde bugün saat 12.19'da Richter Ölçeği'ne göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Çanakkale ve Yalova'da dahissedildi.
BM'de ilk kez düzenlenen antisemitizm kpnferansı'nda konuşan Ban, her eleştirinin antisemitizm olmadığını vurguladı
İslam karşıtı Pegida hareketinin liderlerinden Lutz Bachmann'ın sosyal medyadaki 'Hitler pozu'na gelen tepkiler üzerine istifasının ardından gözler hareketin geleceğine çevrildi.
Suudi Arabistan'ın yeni Kralı Selman bin Abdulaziz açıklamada bulundu.
Bazı dağıtım şirketlerinin sayaç okuma sürelerini uzattığı gerekçesiyle bu ay abonelerin elektrik faturası şişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Somali ziyareti öncesi 70 kişiden oluşan Türk heyetinin kaldığı otele yönelik bombalı araçla intihar saldırısı düzenlendi. Stratejik saldırının yeri ve z
Suriyeli bir çocuk, Şirinevler Burger King'de müşteriden artan patatesleri aldığı için şube müdürü tarafından dövüldü.
19 yaşında Riyad Valisi oldu, Savunma Bakanlığı yaptı. 80 yaşında Suudi Arabistan'ın yeni kralı ilan edilen Selman bin Abdulaziz, muhafazakar ve gelenekçi biliniyor.
Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdulaziz El Suud, bir süredir zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Prens Selman bin Abdulaziz yeni Suudi Arabistan Kralı oldu.
Mısır'da üst mahkeme, İhvan yöneticilerinin malvarlığına el konulması ile ilgili mahkeme kararlarını iptal etti
Meclis'te yapılan Yüce Divan oylaması ile ilgili yazılı açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.
Şii Husilerle Yemen ordusu arasında gerilim sürerken, Al Jazeera çatışmalarda kimin, ne çıkarı olduğunu ve çatışmada kilit rol oynayan aktörleri mercek altına aldı.
Elektrik borcunu ödemediği gerekçesiyle Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin elektriklerini kesen DEDAŞ’a DİSKİ’den karşı atak geldi. DİSKİ’ye ait iş makineleri DEDAŞ binasını
Türkiye'nin Afrika ile ilerleyen stratejik ortaklığı, Ankara’nın çok yönlü dış politika vizyonunun tezahürü olarak görülmeli. Bu vizyon, sömürgecilik tarihini geride bırakmaya çalı
Türkiye, geçen yılın 3'üncü çeyreğinde yüzde 19,3 ölçülen uzun süreli işsizlik oranıyla Avrupa Birliği (AB) üyesi 28 ülkeden daha iyi performans sergiledi.