Putin: "ABD ile ilişkiler tam kapasiteyle yeniden canlanacak".Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Trump ile görüşmeye hazır olduğunu belirtti. ABD ile ilişkilere yönelik Putin, "Rusya-
Hong Kong'daki metroda çıkan yangında 17 kişinin yaralandığı belirtildi. Yolcular metrodan tahliye edilirken, bölgeye terörle mücadele ekipleri sevk edildi.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, bir tırın dorsesinde "Maddox" isimli narkotik detektör köpeğiyle yapılan aramada 153 kilogram eroin ele geçirildi. Piyasa değeri 15 milyon 366 bin lira ol
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Taşyapan, "Bazı arkadaşlarımız hakkında bazı çalışmalar devam ettiği için uzaklaştırma işlemi yaptık. Bu geçici bir durum. Daha sonra onl
İngiltere'nin Norfolk şehrinde, bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, sahile vuran çantalardan 50 milyon sterlin değerinde 360 kilogram kokain ele geçirildi.
Elazığ'da bir kuyumcu ve akrabaları halkın yastık altı birikimlerini toplayarak ortadan kayboldu.
Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat kadar sürdü.
Kadıköy Uzunçayır metrobüs durağında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait vinç ağırlığa dayanamadı.
Kazakistan’da 16 Ocak tarihinde düşen Türk Kargo uçağını sigorta eden Kazak sigorta şirketi, 38 milyon dolar hasar bedelini ödemeyi kabul etti.
TSK, Rusya'nın El Bab açıklamasına "Rus uçağının vurduğu personelimiz 10 gündür aynı noktadaydı" cevabını verdi.
Tahliye edilen Mardin Büyükşehir Belediyesinin eski Başkanı Ahmet Türk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.
İstanbul'da M16, AK-47 (Kalaşnikof) ve G3 gibi uzun namlulu silahların taşınması ve kullanılması yasaklandı.
Kamu çalışanları; asker, polis, gazeteci, canlı yayın sunucusu, borsacı, pilot ve madencilik mesleklerini, Türkiye'nin en stresli mesleği olarak görüyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ile Ukrayna'nın sadece kimlik kartıyla seyahat için mutabakata vardığını belirtti
KAĞITHANE Belediyesi tarafından düzenlenen "Türkiye ve Ortadoğu'da Terör" konulu kültür etkinliğinde konuşan Güvenlik ve Terör Uzmanı Mete Yarar, "Bu ülkeye kimse diz çöktüremez" dedi