Mısır’da mahkeme, aralarında Mursi ve 121 Müslüman Kardeşler yöneticisi hakkında verdiği ön idam cezalarının 'kesin karar duruşması'nı, 'istişareleri sürdürme' gerekçesiyle 16 Hazi
CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, seçimleri denetleme görevini yerine getirmediğini iddia ettiği Yüksek Seçim Kurulunu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulundu.
Petkim işçilerinin eylemi sona erdi ancak Ford Otosan'daki eylemler devam ediyor. Ford işçileri Ali Koç ile görüşmek istediklerini açıkladı
Eski yaşantısına tövbe eden ve hayatını farklı bir çizgide sürdüren Yaşar Alptekin Yeni Akit gazetesine konuştu ve çok tartışılacak şu açıklamalara imza attı.
Güney Kore’de 58 yaşında bir kadın ve 71 yaşındaki bir erkek Ortadoğu Solunum Yetmezliği (MERS) virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.
Suriye’de rejime karşı mücadele eden gruplardan Ceyş’ül Sünne Komutanı El-Humsi, İdlib’in çevresini temizledikten sonra Hama'ya yürüyeceklerini söyledi.
ABD Yüksek Mahkemesi bir giyim mağazasına yaptığı iş başvurusu başörtüsü gerekçesiyle reddedilen Müslüman genç kızın lehinde karar verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ofislerine dinleme cihazı konulmasına ilişkin davada, savcı Yavuz, sanıklar Usta ve Zavar'ın 23'er yıl, Hasan Palaz'ın 9 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti
Mısır'da seçimle göreve gelen ilk cumhurbaşkanı Mursi ile 121 kişi hakkındaki idam kararıyla ilgili yerel mahkemenin nihai kararını yarın açıklaması bekleniyor.
Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ofisine dinleme cihazı konulmasıyla ilgili davada savcı 7 sanığın beraatını istedi.
NSA, gerek ABD ve gerekse dünya genelinde her türlü bilgiyi, belgeyi depoluyor ama bunları çoğunu işleyemediği için, analistlerinin de yetersiz yorumlarla ABD'yi yanlış yönledirdiği belir
İHH Genel Başkanı Yıldırım, İslam dünyasında yaşanan sıkıntıları değerlendirirken, 'Müslümanların yaşadığı doğum sancısıdır. Kendi imkan ve kaynaklarıyla kalkınmaya çalı�
Adalet Bakanı Kenan İpek, MİT TIR’larına ait olduğu iddia edilen görüntüleri yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi hakkında mahkemenin verdiği kararı değerlendirdi.
Suriye'deki enerji kaynaklarının yüzde 80'i IŞİD'in kontrolüne geçmiş durumda
ABD'li havayolu şirketi United Airlines, uçuş sırasında kapalı kutuda kola isteyen başörtülü bir kadının bu isteğini reddetti, gerekçe olarak da 'kutuyu silah olarak kullanabileceği iht