Genelkurmay İstihbarat Eski Başkanı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Cemaat ile ilgili önemli uyarılarda bulundu...
Mardin Nusaybin’nde Suriye sınırında askerin hendek kazması üzerine protesto yürüyüşünde olaylar çıktı...
Suriye yönetiminin Rusya ile en büyük destekçisi İran'dan önemli bir açıklama geldi.
PKK'nın Suriye'deki uzantısı olarak nitelenen PYD'nin lideri Salih Müslim'in geçtiğimiz hafta Ankara'ya gelerek görüşme yaptığı ortaya çıktı.
İstanbul Okmeydanı’nda PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerince bazı silahların saklandığı öne sürülen kafeteryaya baskın yapıldı, 3 pompalı tüfek, 1 tabanca ve çok sayıda m
Yunanistan`da referandumdan 'hayır' sonucunun çıkması dünya borsalarını adeta yaktı. Türkiye ise yüzde 1.41 yükselerek fark attı.
İsrail'de bazı üst düzey askeri yetkililer, Esad'ın düşüşünü engellemek için Netanyahu hükümetine baskı yapıyor.
AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Suriye'deki son gelişmeler ışığında çarpıcı bir yorumda bulundu...
Tayland’da yaşayan 8 milyona yakın Müslümanın lideri olarak kabul edilen Şeyhülislam Aziz Pitakumpol’un verdiği iftar yemeğine gelen Tayland Başbakanı Prayut Chan-ocha dizlerinin üzerine
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı'nın, 'HDP'nin sol ve etnik kimlik kanadı olarak ikiye bölünebileceği' şeklindeki sözlerine cevap verdi.
İtikâf hakkında açıklama yapan Akdeniz Ulu Camii İmam Hatibi Zekeriya Doğan, bütün dünya meşguliyetinden, masivadan kendimizi arındırarak biraz da olsa Rabbimizle baş başa kalmamız ger
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2015 fitre bedelini 11 lira 50 kuruş olarak belirledi.
Diyarbakır'da, 6-7 Ekim 2014'te gerçekleştirilen gösterilerde Yasin Börü ve 3 arkadaşının katledilmesine ilişkin davanın tutuklu sanıklarından 4'ünün tahliyesine karar verildi.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK saldırısı sonucu 13 askerin şehit edilmesi ile ilgili haklarında, 'İhmal suretiyle görevi kötüye kullanmak' suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava
İsveç'ten Gazze'ye hareket eden ve 29 Haziran'da İsrail ordusunun müdahalesine maruz kalan 'Marianne' gemisinin İsveçli üyeleri o anları anlattı.