Samsun'da KPSS'ye girmek için geldiği okulda üzerinin aranmasını istemeyen şahsıntan bonzai adlı uyuşturucu çıktı.
Koalisyon hükümeti seçenekleri üzerinden çalışmalar devam ederken 45 gün içinde hükümet kurulamazsa kurulacak geçici hükümette HDP'ye üç bakanlığın düşeceği belirtildi...
Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Abdurrahman Mustafa, “Bu planlı bir oyun. DAEŞ bölgenin yeni sınırlarını çiziyor... PYD ise Batı’nın bölgedeki enerji bekçiliğini yapıyor” diye konu�
Görmez: "Hiçbir mümin, hiçbir çocuğun gönlünde ve muhayyilesinde, cami ile ilgili kötü anı oluşturabilecek bir söz ve davranış içerisinde olamaz"
Yunanistan'da halk yeni kurtarma paketi karşılığında kemer sıkma tedbirlerine 'evet' ya da 'hayır' demek için sandık başında. Son anketlerde 'evet' ve 'hayır' baş başa.
Sünni-Alevi çatışmasına zemin hazırlamak için gerçekleştirilen Madımak provokasyonundan 3 gün sonra, Sivas’a misilleme amacıyla Erzincan’ın Başbağlar Köyü’ne saldıran alçaklar, 3
Suriye krizinde İran'a destek verdiği gerekçesiyle eleştirilen ve bir dönem sosyal medyada İran yanlısı olduğu gerekçesiyle kitaplarına boykot çağrısı yapılan Mustafa İslamoğlu, sosy
Rusya Ermenistan’a silah alımı için 200 Milyon dolar verecek
Tunus Cumhurbaşkanı El-Baci Kaid es-Sibsi, Susa kentinde geçen hafta düzenlenen saldırının tekrarlanması halinde devletin çökeceğini belirtti.
Kürdistan Güvenlik Ajansı Müsteşarı Mesrur Barzani, 'Şartlar normale döndüğünde PKK-PYD unsurları bölgeden çekilmek zorundadır' dedi.
Sağlık Bakanlığı Cibuti'ye 6 tam donanımlı ambulans, AFAD ise bu ülkedeki Yemenli mültecilere 6 ton ilaç yardımında bulundu.
Bosna Hersek’e bağlı Sırp Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı Milorad Dodik, bir hafta sonra 20. yıldönümü anılacak olan Srebrenitsa Katliamı’nın “yalan” olduğunu söyledi.
Filistin’de faaliyet gösteren direniş grupları, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’a yönelik yapılan ve şimdiye kadar onlarca mensubunun tutuklanmasıyla sonuçlanan operasyonlara tepki göste
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde 6 gündür kayıp olan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cesedi evlerinin bitişiğindeki bahçede gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili bir akraba gözaltına alındı.
İşgal devleti İsrail yönetimi, Mescid-i Aksa’da cuma namazı kılabilmek için Kudüs’e geçmek isteyen Filistinlilere koyduğu “izin belgesi şartı”na yine kendisi uymadı. 40 yaş üstünde