Srebrenitsa'daki soykırımından kaçmak isteyenlerin takip ettiği yolda barış yürüyüşü başladı
Karayılan, Bayık ve Kalkan’ın kontrolündeki Kandil, hezimet görüntüsü vermemek için Türkiye’den çekilmek istemiyor
İnternetten terör örgütü üyeleriyle tanışan 15 yaşındaki lise öğrencisi E.N., silahlı eğitim almak ve canlı bomba olmak için aynı yaştaki B.Ö.’yü de ikna ederek evden kaçtı
Millli Eğitim Bakanlığı (MEB), Avrupa Birliği, OECD ülkeleri ile ABD ve Japonya müfredatlarını inceleyerek müfredatı hafifletme, ders sayılarını azaltma kararı aldı.
İstinaf mahkemelerinin (Bölge Adliye Mahkemeleri) 20 Temmuz’da faaliyete geçmesiyle yargı sistemimizde yeni bir döneme girilecek.
Yüce Mevlâ, insanoğlunu müspet ve menfi duygular üretecek mekanizmalarla beraber yaratmıştır. Vahyin ışıklarıyla aydınlanan akıl ve fıtratı bozulmamış irade mekanizmasını devreye k
Batman'da PKK'lı teröristler tarafından polis uygulama noktasının bulunduğu bölgede yola tuzaklanan 200 kiloluk patlayıcı kontrollü şekilde imha edildi.
Yukarı Avusturya eyaletinin başkenti Linz'deki bir camiye patlayıcı atılması sonucu yangın çıktı. Ölen ya da yaralanan olmayan saldırıda camide maddi hasar meydana geldi.
NATO Zirvesi'ne gitmeden önce açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO'nun yeni tehditler karşısında kendini güncellemesi gerekiyor" dedi. Erdoğan, "NATO'nun çok daha fazla çaba göste
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, New York Times'ın Atatürk Havalimanı saldırısının ardından yayınladığı yazıya karşılık olarak gazeteye bir mektup gönderdi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Giresun'da düşen askeri helikopterin son derece güvenilir olduğunu belirterek, "Sanki bana kullanım hatası gibi geliyor. Yani uygunsuz, olumsuz ha
NATO'nun Varşova'da düzenleyeceği kritik zirve yarın başlıyor. Zirvede Rusya'nın askeri hareketliliği ve IŞİD ile mücadele konuları ele alınacak. Zirveyi 2 bin kişilik bir gazeteci ordus
İngiltere'de Ekim'de David Cameron'ın ayrılmasıyla boşalacak Başbakanlık koltuğu için Muhafazakâr Parti'de yarış iki kadın aday arasında olacak: Theresa May ve Andrea Leadsom.
Tayvan’ın başkenti Taipei’deki metro sisteminde meydana gelen patlamada en az 21 kişi yaralandı. Trenin alevler içinde kaldığı belirtilirken, patlamaya neyin sebep olduğunun bilinmediği if
Suriye'deki Demokratik Birlik Partisi (PYD) Eş Başkanı Salih Müslim, 'Suriye'nin parçalanmaması ve bir bütün olarak kalması için tek çözüm federasyondur' dedi.