Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında, "Türkiye, sadece stratejik coğrafi konumundan dolayı değil, değişik sebeplerden ötürü NATO için önemli bir müttefik" aç
İngiliz Reuters ajansının iddiasına göre Yunanistan, topraklarında bulunan darbeci askerleri iade etmeme kararı aldı.
Yeni ehliyetler için gereken sağlık raporu ücreti artacak mı? Sosyal medyada dolaşan rapor ücreti 350-400 TL olacak iddiası gerçek mi?
Adana'da FETÖ/PDY soruşturmasında 35'i tutuklu ve 14'ü firari 103 iş adamı hakkında 25'er yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianamede, daha önce örgütten ayrılan bazı tanıkların
Tarihi ipek yolu yeniden canlandırılmaya çalışılırken, Çin’in ani bir atakla Türkiye'yi devre dışı bırakmaya çalıştığı ortaya çıktı.
CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kendi partisini ve yönetimini yerden yere vurdu.
İstanbul'un Silivri ilçesinde deniz yaklaşık 40 metre çekildi.
Esed rejiminin, Cebel Ekrad'a sızma girişimi geri püskürtüldü
HDP Grubundaki milletvekilleri, tutuklu milletvekillerinin fotoğraflarını gösterdi. Meclis Başkanı HDP'lilere yanıt verdi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ çatı davası kapsamındaki duruşmalarda 4 celse geride bırakılırken, tutuklu FETÖ'cülerin birbirine benzeyen ifadeleri dikkati çekiyo
Bitlis’in Ahlat ilçesi Ovakışla Belediyesine atanan Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu’nu sosyal medya üzerinden tehdit eden kişi tutuklandı.
Balıkesir'de cezaevinde kalan FETÖ'den tutuklanan Erhan Memiş ve Ali Kaya’yı ziyarete gelenlerin el ve kollarında mesaj olduğu ortaya çıktı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Halep'i terk etmeyen muhaliflere 'teröristlerle' aynı şekilde davranılacağını söyledi.
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi ile Suriye'nin, PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD denetimindeki Telabyad kenti arasındaki sınır hattına yakın noktadaki direğe, PYD'nin bayrağı asıldı
Almanya'da hasta mültecileri sınır dışı edelim şeklinde skandal bir tartışma başladı.