TSK, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında 217 DEAŞ hedefini vurdu.
Suudi Arabistan, ABD'de 20 Ocak'ta Beyaz Saray'a yerleşecek olan Donald Trump yönetiminin stratejileri belli olana kadar yatırımlarını durdurdu.
15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin ikinci iddianamede müşteki olarak ifade veren Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, darbede yer alan Tuğgeneral Semih Terzi'nin görevden
Sultan Abdülhamid, Nâdir Şah, Efgânî, bizdeki ve diğer coğrafyalardaki İslamcılar yıllardan beri İslam Birliği'ne çağırıyor, bu amacı gerçekleştirmek için teorik ve pratik çalış
Sinem Koç tarafından öldürülen yazar Beki İkala Erikli’nin, katil zanlısıyla 3 seans yaşam koçluğu yaptığı ortaya çıktı. Sinem Koç, “Sözde o meleklerle konuşuyormuş. Kitapların
Almanya'da bir metro istasyonunda kadına sırtından tekme atarak kadını yaralayan zanlının yakalandığı bildirildi.
Kayseri’de askerleri taşıyan otobüse yönelik düzenlenen terör saldırısına dünyanın pek çok ülkesi tepki gösterdi.
Halep'ten sivillerin tahliyesi, cuma günü yaşanan olaylar nedeniyle durdurulmuştu ancak tahliyenin yeniden başlaması bekleniyor.
Uluslararası Kalkınma ve Girişimciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Kaya, Türkiye’de 40 milyon insanın susuz tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, “Örgütün dışarıdaki yöneticileri, ‘Kuzey Irak’ta, Suriye’de bundan böyle artık bizden talimat beklemeden serbest, fedai türü eylemleri kendi imkân ve kabi
FRANSA’nın başkenti Paris’te, 9 Ocak 2013’te Kürt Enformasyon Merkezi’nde PKK bağlantılı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez’i öldürme suçuyla tutuklu bulunan tek sanık olan
İran için ne desem! Bilmem ki, belki en son söylenecek şey, bir İslam ülkesi olması. İslam ve İran birbirinin neresine düşüyor acaba? Ya İslam devrimi? Ya İslam Cumhuriyeti?
Mısır Savunma Bakanlığından, Kızıldeniz karasularında uyuşturucu taşıdığı gerekçesiyle el konulan İran bandıralı teknedeki 7 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.
Suriye’deki iç savaşı bir vekâlet mücadelesine çeviren İran, dış operasyonlar komutanı Kasım Süleymani’yi Halep’e gönderdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri'de 13 askerin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili, "Bizim halklarımız, bunların hakkından gelecek, PKK'nın adını kimse ağzına alamayacak