20 Ocak'ta başlatılan ''Zeytin Dalı'' harekatı sürerken doğu cephesinin kuzey aksı tamamen birleşti.
Genç Youtuber Yusuf Aktaş(Reynmen) Fırat Kalkanı Harekatı
Filistin Alimler Birliğinin çağrısıyla Gazze'deki Muhammed Durra Çocuk Hastanesi önünde toplanan din adamları, "sağlık sektörünü çökmekten kurtarın" çağrısında bulundu.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Afrin operasyonuyla ilgili açıklama yaptı. Akar masum ve sivillere zarar vermemek için her türlü dikkat ve gayretin sarf edildiğini söyledi. Akar, şehitler
Hollanda'nın kuzeyindeki Drachten kentinde çoğunlukla Fas kökenlilerin gittiği cami kundaklandı.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Artık Türkiye'yi sınamaktan ve sabrını test etmekten vazgeçin. Türkiye'yi iknaya gelmeyin. Gidin eğittiğiniz donattığınız silah verdiğiniz lojisti
Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve tedavisi için kaldırıldığı hastanede silah arkadaşının elini sıkıca kavrayarak milli birliğin sembolü haline gelen gazi Olca
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile Hatay'da, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin incelemelerde bulunuyor.
MHP lideri, CHP'lilerin 'Ama'sız, 'Fakat'sız terörle mücadeleye destek olmadığını belirterek "Alın PKK'yı vurun CHP'ye" dedi.
ABD’nin Kentucky eyaletinde İslamofobik paylaşımlarıyla dikkat çeken şahıs, 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.
Sivas Belediyesi ve CÜ iş birliğiyle işitme engelli vatandaşların problemlerine çözüm üretmek amacıyla görüntülü hat oluşturuldu
Hafta başında Vatikan'a gelerek Papa Francesco ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu görüşmenin gerçekleşebilmesi için "Vatikan'a yüklü miktarda bağışta bulunduğu"
İsrail polisi tarafından 15 Ocak'ta Tel Aviv Havalimanı'nda gözaltına alınan ve askeri cezaevine konulan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemil Tekeli serbest b�
TSK, 23. günüde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1266'ya yükseldiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultan Abdülhamid'e yönelik karalamalara tepki göstererek, "Osmanlı'nın Cumhuriyet ile barışmasıdır Abdülhamit. Biz tarihimizle gurur duyuyoruz" dedi.