Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerine bağlı 15 köy ve bağlı 22 mezrada, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nce, Türkiye çapındaki 27 maden lisansı iptal edildi.
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti ile MHP arasında yaşanan 'WhatsApp' krizi ile ilgili çok konuşulacak Twitter paylaşımları yaptı. Gökçek, 'Cumhur İttifa
İran'da muhalif liderlerden Mehdi Kerrubi'nin bir dönem danışmanlığını üstlenen kadın gazeteci Hengame Şehidi, 12 yıl 9 ay hapse mahkum edildi.
Kanada yönetimi, uluslararası toplumca Suriye rejiminin kimyasal silah kullanımından sorumlu tutulmasını istedi.
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Rusya’nın Kerç Boğazı'nda esir aldığı Ukrayna askerlerini geri verdiği takdirde ABD Başkanı Donald Trump’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin�
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ''Biz Ankara'dan mutlaka bir aday göstermek istiyoruz. Adayımız partimizin rozetini takmak zorunda'' dedi.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Paris'de yaşanan protestolarla ilgili çok sert bir açıklamada bulundu. Macron, 'olayların sorumlularını cezalandıracağız' dedi.
Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arjantin'deki G20 zirvesindeki temaslarının ardından açıklamalarda bulundu.
AK Parti Düzce İl Başkanlığı Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gönül Yeşilyurt, WhatsApp'ta bir grup oluşturarak, AK Parti Çilimli İlçe Başkanlığı üyesi kişilerin, M
Çanakkale Savaşları'nın seyrini değiştiren kahramanlardan Havranlı Seyit Onbaşı, vefatının 79'uncu yılında kabri başında yad edildi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''Biz mahalli idare seçimlerinde ittifak yapmıyoruz, yapmadık, yapmayacağız. Bunu çok net ve açık olarak söylüyorum. Her yerde seçime gi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin ile G20 zirvesinde yaklaşık bir saat görüştü. Erdoğan görüşme öncesi, "G20 marjında bir araya gelmek beni son derece mutlu etti. B
Bosna Hersek Temyiz Mahkemesi, Bosna'daki savaşta Sırp sivillere yönelik savaş suçu işlediği iddiasıyla yargılanan eski Boşnak komutan Naser Oric hakkında beraat kararı verdi.
Kaşıkçı cinayetinin ardından yurtdışı ziyaretleri düzenleyen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’ın Fas ziyaretinin kabul edilmediği bildirildi.