Adalet Bakanı Bozdağ "Milletvekilliği hiç kimseye suç işleme hakkı veya suç işleme özgürlüğü vermez" dedi
Atina'dan Tel Aviv'e giden uçakta bulunan Araplar protesto edilince şirket Arap yolcuları indirmek zorunda kaldı
Muş’un Bulanık Belediye Eş Başkanı Rahmi Çelik'in de aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
Suriye'nin Lazkiye kentinde restoran ve kafelerdeki dikkat çeken Rus etkisini AFP görüntüledi
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, “Suudi Arabistan, Tahran’la ilişkilerini keserek bir din adamını idam etmesinin suçunu gizleyemez” dedi.
Davutoğlu, "Cuma günleri ile öğle tatilinin ibadet hürriyetini engellemeyecek şekilde kullanılabilmesi için taslak hazırladık" dedi
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün yapılacağı duyurulan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Meclis grup toplantısı iptal edildi.
Dışişleri Bakanlığı: İran'daki Suudi Arabistan misyonlarına yönelik saldırılar kabul edilemez.
Eski başkan Bill Clinton, ABD Başkanlığı için adaylığını açıklayan eşi Hillary Clinton'a destek vermek için miting düzenledi.
Balıkesir'in Ayvalık İlçesi, Altınova Mahallesi'ndeki Martı Sitesi Sahili'ne çok sayıda kaçak göçmen cesedi vurduğu bildirildi.
Terör örgütü PKK ile HDP’nin “öz yönetim” çağrılarına bölgedeki bazı HDP’li belediyelerin destek vermediği öğrenildi.
Fas, Şii din adamı Nimr Bakır el Nimr'in de aralarında bulunduğu 47 kişinin idam edilmesinin ardından Suudi Arabistan'ın İran'daki büyükelçilik ve konsolosluk binalarına yapılan saldır�
İran ve Suudi Arabistan ilişkileri, 1979'daki İran İslam Devrimi'nden bu yana gerilimli bir seyir izledi.
ABD Savunma Bakanlığı'nın eski sözcülerinden Gordon, Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iade edilip, yaptıklarının bedelini Ankara'da ödemesi gerektiğini ifade etti.
Irak Savunma Bakanı Halit El-Ubeydi, Türk askerinin Irak topraklarında bulunmasının asla kabul edilemeyeceğini ileri sürerek bunun Irak egemenliğine yönelik bir ihlal ve işgal olduğunu iddi