Çin ve Rusya iş birliğiyle Çin’in güney eyaleti Guandong açıklarında bir deniz tatbikatı düzenlendi. 13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve '2016 Ortak Tatbikatı' adı veri
ABD'nin Rusya'yı Halep'te 'barbarlıkla' suçlamasının ardından Rusya'dan açıklama gecikmedi.
Topkapı sarayı ile ilgili açıklamalarda bulunan Eski Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Bakanlığımızın bütçesi fevkalade yetersiz. Topkapı çok yük Bakanlığa
Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırının ardından çatışma çıktı. Askeri kaynaklar 6 askerin şehit olduğunu bildirdi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Sabah sa
Irak kuzeyindeki Zap bölgesinde teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak ve barınakların düzenlenen hava harekatıyla imha edildiği bildirildi.
FETÖ /PDY soruşturmasında şüphelilerin evleri ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bulunan dokümanlarda istanbul'u Anadolu Eyaleti, Suriçi Eyaleti, Surdışı Eyaleti ve Boğaziçi Eyaleti
İran bankacılık sektöründe piyasayı rahatlatmak için kredi kartı dağıtarak bir ilke imza attı.
İran'daki bankaların, iç piyasayı canlandırmak amacıyla müşterilerine ilk kez kredi kartı dağıttığı bildirildi.
İran dini lideri Hamaney, Ahmedinejad'a gelecek yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmama tavsiyesinde bulunduğunu açıkladı.
Esed/Hamaney ordusu ile Rusya tüm dünyanın gözü önünde Halep'te katliamlarını sürdürürken yine tüm dünyanın kahrolası sessizliği ve tepkisizliği de devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından 'teröre destek vermek' suçundan dolayı görevden alınan İdil Belediye Başkanı Aslan nöbetçi mahkemede tutuklandı.
Adil Öksüz hakkında, darbe girişiminden önce de kayıtlar olduğu ortaya çıktı. Şimdi o kayıtları savcılığa kim ya da kimlerin intikal ettirmediği araştırılıyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull'a hitaben, "Ülkemizi (Filistin'i) Osmanlılardan kurtardığınız için size borçluyuz" dedi.
Mardin Kızıltepe-Derik karayolunda askeri aracın geçidi sırasında patlama meydana geldiği bildirildi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.
Darbeciler, “Cumhurbaşkanı 50 kilogram altınla yurtdışına kaçmak istedi” algısı için Erdoğan’ı kaçırıp Koza’daki altınlarla fotoğraflayacaktı.