Başbakan Yıldırım, "Hicretin 1438. yılının milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Ehl-i Beytin güzide fertlerini rahmet ve hürmetle an�
Kilis’te Suriye tarafından atılan roket mermisine ait parçaların imhası sırasında patlama meydana geldi.
İran Meclis Başkanı Laricani, "Belli bir kesimin astronomik düzeyde maaş alması, ülkedeki idari sistemi lekelemektedir." dedi.
15 Temmuz Gazisi Volkan Yiğit, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde memur olmasına ilişkin, "Davasına, yoluna, hizmetlerine inandığım bir insanın yanında çalışmak büyük bir onur." dedi.
Bütün Osmanlı padişahları arasında Abdülhamid kadar “tartışmalı” olan yoktur. Peki gerçek Abdülhamid kimdir? Hakkında söylenenlerin hangileri doğrudur? Arif ARCAN, Abdülhamid ile ilg
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 1438. Hicri Yılbaşı münasebetiyle Yeni Akit’e özel açıklamalarda bulundu. Görmez, “Hicret sadece göç edecek yer ve yurt aramak değil; her durumd
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi 9 kişinin şehit olduğu Ankara'nın Kazan ilçesini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ operasyonlarına değinerek, "İşte inlerin
Kars'ın Kağızman ilçesinde insansız hava aracı ile tespit edilip çembere alınan 7 PKK'lı terörist öldürüldü.
Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 Temmuz’da hainlere geçit vermediği için bir şekilde darp edildiği tespit edilen 60 din görevlisine 'Gazilik' ünvanı verecek.
Emlak kralı olarak bilinen Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın, 18 yıl boyunca vergi ödemediği ortaya çıktı. New York Times gazetesinin haberine göre 1995 yılına ait olan vergi bey
Havaların soğuması ve mevsim geçişi dolayısıyla pazarlarda biberin kilosu 4, taze fasulye, ıspanak ve salatalığın kilosu 5, karnabaharın adedi 8 liraya kadar çıktı
Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Gençlik Kolları'nda gençlere hitap ediyor.
Macaristan Seçim Kurulu Başkanı Ilona Palffy, Macaristan'da sığınmacı konusunda düzenlenen referanduma katılımın yüzde 50 altında kalarak geçersiz olmasının beklendiğini söyledi.
Nusaybin yeniden inşa edilecek. Kamışlı ile olan yakınlığı göz önünde bulundurularak binalar şehirden biraz daha uzağa yapılacak.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan yeni düzenlemeye göre öğrecileri ile birlikte sinemaya giden öğretmenlerden bilet ücreti talep edilmeyecek.