CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemi tartışmalarıyla ilgili 'Bir ülkenin rejimini bir kişi belirleyemez. Bir kişinin arzusu üzerine rejim değişmez. Bir ülkenin rej
Almanya'da yayımlanan bir derginin, Demirtaş'tan avukat aracılığıyla Avrupa ve Almanya'ya yönelik propaganda amacıyla mesaj istediği öğrenildi.
FETÖ'nün Bosna Hersek'teki uzantısı Bosna Sema Eğitim Kurumları, ABD merkezli "USGlobal LLC" şirketine satılacak.
Lübnan emniyeti, Akkar şehrinde bulunan muhacir kampındaki 350 Suriyeli aileden kampı 10 gün içinde boşaltmalarını istedi.
Lübnanlı sanatçı Ba'yun taş üzerine çizdiği hüsnühat ve resmettiği tarihi ve dini sembollerle Osmanlı geleneği ve Sufiliğin izlerini günümüze taşıyor.
The Guardian'da görevli bir editör, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Trump'a suikast çağrısında bulundu.
ABD’de salı günü gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinden Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ın zaferle çıkması ülke genelinde protestolara sebep olmuştu. Kaliforniya eyaletinde de Trump�
Türkiye geneline yayılması planlanan TEDES'in İstanbul'da kurulması için çalışma başlatıldı. Buna göre, E-5 karayolu ve bir çok noktada 'kara kule' olarak bilinen sabit kuleler hız limi
Sovyetler Birliği'nin son başbakanı Nikolay Rıjkov, Türkiye’nin Rusya’nın partneri olmadığını savunarak, “NATO üyesi Türkiye ile nasıl işbirliğimiz olur?” dedi.
IŞİD, Türkçe ve İngilizce başta olmak üzere 8 dilde yayınladığı Rumiyah adlı dergisinin bu ayki sayısında Türkiye'deki militanlarına çağrı yaparak, AK Parti üyeleri ile polis, aske
Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan işadamı Ahmet Tonkul, tahliye edildi.
İtalya'nın kuzeyindeki Pordenone kentinde belediye binasına, yüzü peçeyle örtülü olarak giren Müslüman bir kadın 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza daha sonra 30 bin euro para ceza
Beşar Esad’ın danışmanı Buseyna Şaban ABD’de başkanlık seçimlerini kazanan işadamı Donald Trump ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, öğretmenlere verilmesi planlanan teşvikle ilgili yeni modeli Al Jazeera'ye anlattı. Yeni modelde, tüm okullar 100 ayrı kritere göre kredilen