FET֒nün sağlık üssü olan ve darbe girişimi gecesi yaralananları tedavi etmeyi reddeden Turgut Özal Hastanesi’ndeki doktorların, giderayak tüm cihazları kullanılamaz hale getirdiği bel
İzmir Tire'de firari Binbaşı Recep Kılıç ile Yarbay Mustafa Toklu yakalandı
15 Temmuz darbe girişimi gecesi köprüleri kapatan askerler, köprüye girmek için toplanmaya başlayan sivillere böyle ateş etti.
ABD’deki model örnek alınarak doğrudan Cumhurbaşkanına bağlı özel birlik kurulacak. TSK sadece güvenliğe odaklanacak. Personel ve lojistikten MSB sorumlu olacak.
Paralel Yapı ile doğrudan ve dolaylı bağlantısı olanların emeklilik işlemlerine sınırlama getirilirken, haklarında yargı kararı bulunanların maaşları kesilecek.
Korku dozunu aşmadığı sürece hayatımızı etkilemez. Aksine koruyucu bir etken, tehlikeye karşı bir sinyal olur. Fakat korkularımız normal sınırları aştığında ruh ve beden sağlığı
Küresel bir saldırı altındayız; ya parçalanmayı kabul edeceğiz ya da hep birlikte direneceğiz, başka yolu yok!
15 Temmuz darbe girişimi gecesi, Cumhurbaşkan'ın yerinin kendisine mesajla bildirildiği tespit edilen Emniyet Amiri Mehmet Ali Göksel tutuklandı.
15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak soruşturma devam ederken, darbeciler, başta erler olmak üzere kendileri dışındaki personeli sokağa çıkarmak için için çeşitli yalanlar söyledi.
ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, 31 Temmuz'da Türkiye'ye gelecek. Dunford, ziyaret kapsamında Ankara'da ikili temslarda bulunacak.
Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani, 30 Temmuz Cumartesi günü Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
Endonezya hükümeti, resmi internet sitesinden FETÖ'ye bağlı okulların kapatılmayacağını ve faaliyete devam edeceklerini açıkladı.
Belçika, terör şüphelilerinin ve bunlara yardım edenlerin mal varlıklarını dondurdu. Böylece, ülkede 2006 yılından beri mevcut olan mal varlığı dondurma yetkisi ilk kez kullanıldı
nce sıkıyönetim ilân edildiğini duyurdu, iki saat sonra canlı yayında ‘TSK, Türk halkının iradesine saygılıdır’ dedi. Al Jazeera, darbe gecesi saf değiştiren generalle ilgili ayrınt�
Radar kayıtlarının incelenmesinin ardından, darbe girişimi gecesi kalkan uçaklardan 3 tanker yakıtın 20'den fazla yakıt ikmali yaptığı ortaya çıktı