Alman Spiegel dergisinin iddiasına göre Rusya ve Yunanistan’ın ‘Türk Akımı’ doğal gaz boru hattı projesi için anlaşma imzalamasıyla Yunanistan’a 5 milyar avro avans verilecek.
Geçen yıl 15 yaş altında anne olanların sayısı ise bir önceki yıla göre yüzde 15,7 gerileyerek, 376'dan 317'ye düştü.
Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında ortaya çıkan fotoğraflar, cephede olduğu kadar cephe gerisinde de şiddetli bir mücadelenin yaşandığını gösteriyor. Bir sahafın terekesinde bulunan ve
22 yıldır tek bir caminin inşa edilmediği Kadıköy’de, tarihi Kavaklı İskele Camii ihya edilecek. 1699 yılında yaptırılan Cami 1935’te harap haldeyken kapatılmıştı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde halk sandık başına gidiyor. Uluslararası toplumda sadece Türkiye’nin tanıdığı ülke, dördüncü cumhurbaşkanını seçecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de yaptığı konuşmada HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a sert tepki göstererek, "Terör örgütünün güdümünde siyaset yapan bir part
İngiltere'nin Yüksek Mahkeme Başkanı yargıcın, Müslüman kadınların sanık sandalyesine peçesini açmadan gelmesi için iznin çıkarttığı bildirildi..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış töreninde Ermenistan'a çağrıda bulunarak, '"Ermenistan'a kapımız hala açık. Sözde soykırım iddiaları ve Karabağ'ın işg
ÖSYM, LYS'ler için başvuruların 21 Nisan'da sona ereceği ve başvuru süresinin uzatılmayacağı uyarısında bulundu
Bağdat'a giriş için kefil getirmeleri istenen Enbarlılara izin verilmemesi durumunda bebek ölümlerinin yaşanabileceği belirtildi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Yemen operasyonu ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.
Sivas'ta aynı kaderi paylaşan konuşma ve yürüme engelli iki kız kardeşin umreye gitme hayali, valilik ve belediyenin desteğiyle 26 Nisan'da gerçeğe dönüşecek.
HDP genel merkezine gece ateş açıldı. Saldırıda yaralanan olmadığı belirtildi.
KPSS ile atanan öğretmen 1 yıl aday öğretmen olacak. Performans değerlendirmesinde 50 puan alamayan aday öğretmen memuriyetten atılacak.
'TapuTakas' ile gayrimenkul alım satımı artık hem alıcı hem de satıcı açısından risksiz ve güvenli bir yapıda gerçekleşecek.