ABD'li küresel istihbarat ve araştırma kuruluşu Stratfor, daha istikrarlı bir Türkiye'nin 2016'da bölgesinde lider olabileceğini bildirdi.
İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan kar yağışı gece de etkisini sürdürerek yer yer tipiye döndürdü.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Kürt sorununu sadece siyasi metotlarla çözmeye çalışması gerektiğini bildirdi.
Başbakan Davutoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Caferi'nin Türkiye'ye ile egemenlikleri için savaşabileceklerine dair sözlerine "Eğer askeri güçleri varsa DEAŞ'a karşı kullansınlar" dedi.
Sisi'ye yakınlığı ile bilinen Mısırlı gazeteci ve televizyon programcısı Ahmed Musa, Türkiye ve Erdoğan hakkında skandal açıklamalarda bulundu. "Yeni yılın ne getireceğini bilemeyiz"
Filistinli anne-baba ve 18 aylık Devabişe bebeğin yakılarak öldürülmesini düğünününde dans ederek kutlayan İsrailli damat ve 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak ü
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, IŞİD üyesi iki canlı bombanın yakalandığını açıkladı. Valiliğe göre, iki şüpheli, yılbaşı gecesi Kızılay civarında eylem yapmayı planlıyord
Yaşanan çatışmalardan HDP'yi sorumlu tutan Yapıcıoğlu, "Özyönetim ilanı yöntem olarak yanlış. Özyönetim ilan ettim devletin polisi, memuru buraya girmesin şeklindeki bir söylem olayla
Irak Dışişleri Bakanı El Caferi, Türkiye'nin Başika Kampı'ndan çekilmemesi halinde askeri operasyon düzenlemeyi düşüneceklerini söyledi.
Mısır Dışişleri Bakanı Şükri, temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan’daki temasları esnasında bu �
Cizre'de 14 Aralık'tan itibaren başlatılan operasyonlar sürüyor. Operasyonun 17'inci gününde dün gece yaşanan çatışmalarda 9 PKK'lı öldürüldü. Operasyonlara SAS komandolarından 3 bir
Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyareti, ikili ticarete canlılık getirecek. Erdoğan'ın ziyaretiyle Türk firmaları için kapı aralanacak.
"Gölge CIA" olarak da adlandırılan ABD düşünce kuruluşu Stratfor, Suriye'ye Türkiye'nin askeri operasyon yapabileceğini iddia etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret ederek, umre yaptı.