İsviçre'nin Zürih kentinde Gülen'e yakınlığı ile bilinen bir okulun müdürü, polise yapılan şikayet üzerine ifadeye çağırıldı.
The Guardian, başyazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Türkiye'yi demokrasiyle uyumlu hale getirdi" ifadelerini kullandı.
15 Temmuz gecesi darbecileri şaşırtmak için Dalaman Havalimanı'ndan 3 uçağın havalandığı ortaya çıktı.
Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, "Bize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Darbe gecesi kendi halkını havadan bombalayan pilotların, emekli olana kadar devlete maliyeti 100 milyon TL'yi buluyor.
Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları İçişleri Bakanlığı'nı ziyaret edecek. Komutanlar, Özel Harekat Merkezi ile Emniyeti de ziyaret edecek.
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), 26 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı duyurulan 2016-ÖSYS tercihlerinin 29 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında alınmasına karar verildiği bild
. FETÖ sadece Türkiye’de değil; dünyanın farklı noktalarında kendisi ve birlikte çalıştığı örgütler için operasyon çeken bir yapı. Fakat ilişki aynı zamanda külfet de getiriyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 36'sı tutuklanan, 14'ü ise serbest bırakılan Ku
ABD Merkezi Haberlama Teşkilatı'nın (CIA) eski Ortadoğu istasyon şeflerinden Graham Fuller, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin arkasında Fethullah Gülen Cemaati'nin olmadığını öne sürerken
Afganistan'da elektrik iletim hattı rotasının değiştirilmesini isteyen binlerce kişinin katıldığı protesto gösterisi sırasında patlama meydana geldi. En az 61 ölü ve yüzlerce yaralı v
15 Temmuz FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Gaziantep Üniversitesi'nde görevden uzaklaştırılanların sayısı 40 oldu. FETÖ soruşturması kapsamında 30 ögretim görevlisi,
Emniyet, FETÖ mensuplarının, PKK üyelerini provoke ederek, halkla karşı karşıya getirmek amacında olduğu hususunda uyarıda bulundu.
OHAL kapsamında ilk kararname çıkarıldı. Buna göre Fethullah Gülen Cemaati'ne yakın 35 sağlık kurumu, 1043 özel öğretim kurumu, 1229 vakıf ve dernek, 19 sendika ve 15 vakıf yükseköğr
Dünyanın en büyük 20 ekonomisini bir araya getiren G-20 örgütünün Çin’de süren toplantısında, Avrupa Birliği ülkeleri Türkiye’nin sonuç bildirgesiyle ilgili bir talebini reddetti.