Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Başbakanlık binası önünde toplanan bir grup, binaya yumurta ve taş atıp hükümetin istifasını istedi, 55 kişi yaralandı, 20 kişi gözaltında
Başbakan Davutoğlu, 'Kılıçdaroğlu'na kalsa Kobani'den gelen Kürt kardeşlerimizi de IŞİD'e teslim ederdi. Bunun zihniyeti bu' dedi.
Alman Federal hükümetinin bir iç yazışmasında, en az 2013 yılına kadar NSA'nın Avrupa'daki hedefleri takip ettiğinden haberdar olunduğu belirtildi.
Recep Tayyip Erdoğan, partilerin asgari ücret vaatlerini eleştirerek, 'Herhalde oyları asgari ücret 5 bin diyen alacaktır. Siyaset dürüstlük ister. Bunlar asgari ücretin ne anlama geldiğini
KCK, 28 Şubat'ta açıklanan ortak deklarasyona uymayıp tek bir atmamasına rağmen çözüm süreci kapsamında yıllardır atılan onlarca adımı da görmezden gelip AK Parti ve hükümeti suçla
Knesset Başkanı Edelstein, 'Şu eşiğinde olduğumuzu düşündüğüm iç savaşa sürüklenmemek için dikkatli adımlar atmalıyız' dedi.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Özafşar, İslamofobi'den beslenen bir endüstriye fırsat vermemek gerektiğini dile getirdi.
Terörist işgalci devlet İsrailin geçen yıl Gazzeye düzenlediği kanlı operasyona katılan askerler katliam emirlerini itiraf ettiler.
Fildişinden yapılan binlerce ürün, ABD'de 15 milyon dolarlık e-ticaret hacmine ulaştı. Artan ticaret, fil sayısının kaçak avcılar nedeniyle giderek azalmasına neden oluyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı Başbakanlığı döneminde dinledikleri iddiasıyla 13 sanığın yargılandığı davada, ilginç gelişmeler yaşandı.
Suriye yönetiminden alındıktan sonra ABDye ait bir gemide imha edilen kimyasal maddelerin atıklarının Almanyada sürdürülen imhasının tamamlandığı bildirildi
MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat, 2015 seçimleri son seçim anket sonuçlarının verilerini açıkladı.
Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis, Doğalgaz boru hattı Türkiyeden geçebilir dedi
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, '1 milyonluk makam aracı' tartışmalarının sorulması üzerine aracın kendi talepleri üzerine verildiğini belirtti, "İbretiâlem olsun diye o aracı
Fetih Hareketinin, Filistin ulusal uzlaşı hükümeti kabinesinde değişiklik yapılabileceği yönündeki açıklamasına Hamas tepki gösterdi. Hamas, "ulusal uzlaşı" sağlanmadan değişiklik