IKBY'deki siyasi partiler, Irak Başbakanı İbadi'nin kurmak istediği teknokrat hükümetini eleştirdi
Güney Koreli aktivistler, Pyongyang hükümeti aleyhinde broşürler taşıyan 10 milyon balonu sınırdan Kuzey Kore tarafına uçuruyor.
Üç kişiden oluşan Rusya Federasyonu Değerlendirme Ziyareti Timi, 28-30 Mart tarihlerinde İzmir Foça'da konuşlu Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığı'nda değerlendirme ziyareti yapacak
Aydınlık gazetesi yazarı ve Vatan Partisi yöneticisi emekli general Naci Beştepe bugünkü “RTE’yi Sevmem, ABD’ye Vermem” başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın katil zanlısı, cinayeti itiraf etti.
Diyarbakır'da ağabeyi Ali Öğüt tarafından geçen 30 Kasım'da öldürülen Evindar Öğüt hakkında, olaydan 2 ay önce ağabeyini şikayet ettiği davada bugün zorla getirme kararı çıktı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yaptı. Kalın, ABD ziyaretinin programını verirken Erdoğan - Obama görüşmesine de açıklık getirdi...
Rusya'nın Türkiye ile gerilen ilişkileri ve enerji fiyatları nedeniyle cesaretinin kırıldığı belirtiliyor.
Afganistan parlamentosu yerleÅŸkesine sabah saatlerinde 4 roketin isabet ettiÄŸi bildirildi.
Devleti katliamla suçlayan akademisyenler arasında yer alan Koray Çalışkan, 'Gerilla annesi olmak istiyorum' diyen Füsun Demirel hakkında "Demir gibidir" yorumunda bulundu.
Yahudi asıllı Amerikan vatandaşı Braham Livni edepsizce ve övünerek müslümanların halini anlatmış ama gerçekleri yazmış. Hepimiz oturup dindarlığımızı ve müslümanlığımızı gö
Örgüt yöneticileri de dahil Kandil’in üçte ikisi İran’a kaçtı. PKK ile mücadele için Barzani ikna edildi, İran da yakın markaja alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti kapsamında 1 milyar doların üzerinde yatırım sözü alınması bekleniyor
Nijerya İslami Hareketi avukatları, gerçekleştirdikleri basın toplantısıyla Kaduna Hükümeti tarafından kurulan Soruşturma Komisyonu'ndan çekildiklerini açıkladılar.
Sudan hükümeti ile Birlemiş Milletler çatışma bölgelerinde çocukların asker olarak silah altına alınmalarını engellemek için proje imzaladı.