Münih kentindeki alışveriş merkezinde meydana gelen silahlı saldırı sonrası kentte 'OHAL' ilan edildi.
Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi'nin Hakimi İlhan Karagöz Bursa'da tutuklandı.
Eski Başbakan Davutoğlu, 'Nöbete devam edeceğiz. Bir daha kimse bu ülkede darbenin 'd' harfini bile ağzına alamayacak hale gelinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk kez Meclis'e geldi.
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Genel Sekreteri Kemal Abidin Öztürk'ün de aralarında olduğu 3 kişi açığa alındı.
ABD Başkanı Obama, "ABD'nin darbe hakkında önceden bilgisi olduğu" iddialarının yanlış olduğunu söyledi; "Bu dedikodular Türkiye'deki ABD'lileri riske atıyor" dedi. Gülen'in iadesiyle il
İçişleri Bakanı Efkan Ala, sağlık sorunları nedeniyle görevi devreden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin bir daha görevine dönmeyeceğini söyledi.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra Fethullah Gülen’in iadesi Türkiye açısından hayati bir aciliyet arz etmeye başladı. Ankara, Cumhurbaşkanı'nın canına kasteden darbe girişiminden sonra
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belarus Dışişleri Bakanı Vladimir Makei ve Nijerya Dışişleri Bakanı Geoffrey Onyeama ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından alınan güvenlik tedbirleri kapsamında, yeşil ve gri pasaport sahiplerinin, bağlı bulundukları kurumdan izin yazısı almaları kaydıyla seyahat edebilec
İstanbul merkezli dokuz ilde çok sayıda internet haber sitesine yönelik operasyonlar düzenlendi
Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Ömer Halid Dervişe, darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısının ardından sokağa çıktı. İstanbul Büyük
Hava Harp Okulu öğrencisi Kağan Karalürt, Yalova'dan İstanbul'a "8 canlı bombayı engellemek için gidiyoruz" diye getirildiklerini söyledi.
GATA'da örgütlenen FETÖ üyelerinin verdikleri sağlık raporlarıyla TSK'nın personel yapısında söz sahibi olduğu belirtildi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası önlem olarak Cumhurbaşkanlığı'ndaki muhafız alayı tamamen tasfiye edilerek yerine polis özel harekat timleri yerleştirildi