Darbe girişimi sonrası Türk Hava Yolları'nda da çok sayıda kişinin işine son verildiği belirtiliyor
15 Temmuz gecesi Marmaris'ten kalkan helikopterde yer kalmayınca Özel Kalem Müdürü Doğan'ın ailesini orada bıraktığı ortaya çıktı.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen darbe girişimi soruşturması sürüyor.
FETÖ'cüyü tespit etmek için 10 kritere bakılacak. İşte aranacak o vasıflar...
Darbe girişimi sırasında darbecilerin kullandığı tankı vatandaşların ele geçirmesinin ardından kullanan Mehmet Köse, tankı 5 dakikada çalıştırmayı başardığını belirtti.
Demirtaş Beştepe'de yapılacak Erdoğan, Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli zirvesi için 'Bizi toplantıya çağırmamakla darbecilerin ekmeğine yağ sürüyorlar' dedi.
Abdülkadir Selvi bugünkü köşesinde 'FETÖ darbe girişimi başarılı olsaydı Gülen ne yapacaktı?' sorusuna yanıt verdi.
15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından idamın yeniden gündeme gelmesiyle birlikte AB'den tehdit gibi açıklamalar gelmeye başladı.
FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında Çorum'da tutuklanan hakimlerden Akar Karasu ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.
FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinden Fethullah Gülen'in sağ kolu Emre Çelik'in darbe girişiminden 6 gün sonra Beyaz Saray'da olduğu ortaya çıktı.
Avusturya'nın başkenti Viyana'nın 60 kilometre güneyindeki Wiener Neustadt kenti belediye başkanı, Türklerin yoğun olarak bulunduğu kentte Türk bayrağını yasakladı..
Darbe girişimcilerin İstanbul, Ankara ve Kayseri'de atayacağı belediye başkanları ortaya çıktı
OHAL'in ilk kararnamesi ile kapatılan 15 üniversite tercih kılavuzundan çıkarılacak
Gazeteci Nazlı Ilıcak hakkında paralel yapı soruşturması kapsamında gözaltı kararı çıkarıldı