Sözcü yazarı Zeynep Gürcanlı, bugünkü köşe yazısında 'Erdoğan'ın da katılacağı bir cuma namazı ile Ayasofya ibadete açılabilir' diye yazdı.
Rusya Suriye'de YPG ile yeni üs açılacağı iddiasını yalanladı.Rusya'dan Afrin'de bir askeri üs kuracağı ve YPG üyelerine askeri eğitim vereceği yönündeki iddialara yanıt geldi.
İşgalci İsrail’in Kudüs’te eğitime darbe vurmayı hedefleyen emrivaki uygulamalarına karşı uyarılarda bulunuldu.
Kastamonu’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildikten sonra gözaltına alınan eski hakim, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ünlü İngiliz evrenbilimci ve fizik profesörü Stephen Hawking, iş adamı Richard Branson'ın uzay aracıyla bir uzay seyahati yapacağını duyurdu.
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş: "Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinde terörden zarar gören
Elazığ'da bugün saat 17.39'da Richter Ölçeği'ne göre 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
İsrail'in Hizbullah'ın Suriye-Lübnan sınırındaki hedeflerini bombaladığı ve bu bombalama esnasında bir Hizbullah konvoyunun imha ettiği bildirildi.
FBI Direktörü James Comey, Donald Trump ile Rusya arasındaki ilişkinin FBI soruşturması altında olduğunu ilk kez resmi olarak açıkladı
Fransız Ulusal Cephe'nin lideri Marine Le Pen'in yeğeni Marion, Avrupa'daki Türklerin Türkiye'ye gitmesini istedi.
Kerkük İl Meclisi üyesi Ahmed Askeri, Kerkük'te IKBY bayrağının göndere çekilmesinin Türkiye'yi ilgilendirmediğini söyledi.
Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, Turmp'ın, Merkel'in elini sıkmama konusundaki tavrına ilişkin açıklama yaptı.
ABD'li milyarder David Rockerfeller 101 yaşında öldü
ÖKK'yı ele geçirmek isteyen cuntacı general Terzi'yi vurarak FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davada ÖKK Komutanı Korgene
BM Genel Sekreteri Guterres'in, İsrail'i ırkçılıkla suçlayan ESCWA raporunun geri çekilmesi yönündeki kararı Gazze'de protesto edildi