Afganistan'ın kuzey vilayetlerinden Faryab Valisi Sayed Enver Sadat, Avrupa ülkelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almasının nedeninin, Türkiye'nin ve İslam dünyasının gü
İsrail Mısır'da dün meydana gelen saldırılar sonrasında Taba sınır kapısını kapattı
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Tahran'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, "Suriye devletinde reformlar yapılması gerekmektedir" dedi
ABD'nin BM daimi temsilcisi Nikki Haley, 'Türkiye, Suriye konusunda, arkasında olduğumuzdan emin olmalı' dedi.
İdlib'deki kimyasal saldırıyı düzenleyen Esed rejiminin pilotu suikast sonucu öldürüldü.
Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması için yurt dışında oy verme süreci, ABD’nin Los Angeles kentlerinde kullanılan oylarla tamamlandı.
Rusya Dışişleri, Türkiye'nin Suriye ile olan sınırını güçlendirmek için önemli önlemler aldığını söyledi.
Mısır'da kiliseler son yedi senede 33 saldırıya maruz kaldı
Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki darbe girişimiyle ilgili 150 kişi hakkında dava açıldı. İddianameye göre karargah saat 22:00'da tamamen ele geçirildi.
Saadet Partisi GİK Üyesi Bayram Sakartepe, "16 Nisan'daki halk oylamasında ben ve arkadaşlarım 'evet' diyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz" dedi.
Kanlı darbe girişimine 'kontrollü darbe' nitelemesi yapan Kılıçdaroğlu'nun havalimanından kaçış görüntüleri ortaya çıktı.
İranlı siyaset uzmanı Destmali, Esed'in kimyasal silah saldırısına ilişkin tavrıyla İran'ın siyasi ve ahlaki itibarını Suriye hükümetine feda ettiğini belirtti.
Referandum sürecinde 'hayır' cephesine açık bir şekilde destek olan Avrupa medyası, 'evet' cephesine karşı saldırıya geçti.
Dünya onların olsun, ahiret bizim. Anadolu asırlardır bu ipin üzerinde yürüyor. Sıradan insanı bilgeleştiren, sokaktaki adamı yiğit bir savaşçıya dönüştüren bu varoluş, bu hayattan
ABD'nin İdlib'deki katliamın ardından Suriye üssünü vurmasıyla yükselen tansiyon Rusya'da da gündeme oturdu. Rus basınına göre ABD-Rusya ilişkilerinde bundan sonra ne olabileceğine dair