Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 'casus'luktan yargılanan CHP'li Enis Berberoğlu ile ilgili verilen kararı sevinçle karşıladığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile ortak gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında uyuklamasını değerlendiren Rus psikoterapist L
FETÖ'ye ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu g�
Kommersant gazetesi, Rusya'nın Türkiye'ye S-400 hava savunma sistemi teknolojisinin transfer edilmesi için anlaşmakta aceleci davranmayacağını yazdı.
Çocuğunuzun tembel bir birey olmasının sebebi siz olabilirsiniz.
Başbakan Yıldırım Bağdat'a ziyaret gerçekleştirecek.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde sınırda yer alan Oğulpınar Mahallesi'nde vatandaşlar Türk Silahlı Kuvvetlerine destek yürüyüşü yaptı.
Şanlıurfa'da Gülmezyüz ile Sarıtaş aileleri arasındaki husumet barışla son buldu.
İlk kez Meral Akşener'e yakın olduğu düşünülmeyen bir şirket tarafından içinde Akşener'in de olduğu çalışma gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan İş Forumu'nda Kanal İstanbul projesi için ''büyük ihtimalle bu yıl sonu veya 2018 başı gibi temelini atacağız'' dedi.
İskoçya Ulusal Partisi (SNP) Genel Başkan Yardımcısı Angus Robertson, İskoçya'nın Birleşik Krallık'tan ayrılması için yeni bir referandum yapılacağını söyledi.
Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan infografikte, ortalama hız seviyesi yüzde 5 oranında düşürüldüğünde ölümcül kaza riskinin de yüzde 30 azaldığı vurgulandı.
Avrupa Konseyi çalışanlarının kullandığı araç parkı, PKK terör örgütü taraftarlarının propagandası için tahsis edildi
Kahire Ceza Mahkemesi, İhvan'ın önde gelen isimlerinden Abdulmaksud'un da aralarında olduğu 8 sanık hakkında idam cezası verdi
Hollanda'da bomba alarmı nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı.