Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ABD ile yaşanan vize krizine yönelik Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Suriye'nin İdlib çatışmasızlık bölgesindeki siviller Türk Ordusunun intikaliyle güvenli bir yaşama kavuşmayı bekliyor
Sırbistan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan ile 5 bin tonluk et ithalatı için anlaşma yapıldığını söyledi.
OHAL'in kaldırılması için sakal kesmeme eylemine başlayan CHP'li vekil, farklı bir imaja kavuştu.
Katalonya'nın bağımsızlık girişimi, İspanya'da hükümet ve ana muhalefeti birbirine yakınlaştırdı.
Şemdinli davasının tutuklu sanıklarının yeniden yargılanmasına karar verildi.
A Milli Futbol Takımı'nın da katılacağı UEFA Avrupa Uluslar Ligi grupları belli oldu.
Gürcistan Savunma Bakanı Izoria, 'Gürcistan'da ve tüm bölgede güvenlik ve istikrarın sürdürülmesi için Türkiye elinden geleni yapıyor.' dedi.
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda 4 terörist ile birlikte yakalanan 3 iş birlikçi tutuklandı.
IMF analistleri, raporda, gelir eşitsizliğinin arttığı ülkelerdeki kanun yapıcılara, en zengin kesim için ciddi derecede daha yüksek vergi oranı getiren vergi reformlarına yönelmelerini �
Eski milli futbolcu Tanju Çolak ve 11 kiÅŸi hakkında, "Suç iÅŸlemek amacıyla örgüt kurmak ve üyesi olmak" ile "basit yaralama", "Kumar oynanması i̇çin yer ve i̇mkan saÄŸlamak" ve "t
Sırbistan'daki Sancak bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Boşnak Milli Konseyi Başkanı Ugljanin: "Ziyaretinizle Sancak halkını ve Sırbistan Boşnaklarını onurland�
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin İdlib çatışmasızlık bölgesindeki ateşkesin takibi için kurulacak gözlem noktalarını oluşturmak amacıyla keşif faaliyetlerine devam ediyor.
Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir, "Altay tankı seri üretim ihalesinde teklifleri bekliyoruz." dedi.
Katalonya bölgesindeki referandumdan çıkan bağımsızlık kararı şimdilik ertelendi. Ancak Katalonya Avrupa'daki bağımsızlık girişimlerinin tek örneği değil.