Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası Başkanı Aktaş, üretilecek yerli otomobilden bin adet alacaklarını bildirdi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, şehitlerin kanının yerde kalmadığını belirterek, "İçeride ve dışarıda kökünü kazıyıncaya kadar teröristlerden hesap sormaya devam edeceğiz." dedi.
Hollanda'da firari Can Dündar'ı rezil eden Türk asıllı milletvekili Tunahan Kuzu'nun, ırkçı ve Müslüman düşmanı Wilders'a verdiği tarihi ayar da ortaya çıktı.
Halk TV Ana Haber Bülteni'nde öldürülen PKK'lı teröristler için 'şehit' ifadesi kullanıldı.
Yemen'in Başkenti Sana'nın doğu kesiminde Husiler ile ordu güçleri arasında çıkan çatışmalarda 13 Husi öldü.
Birleşik Krallık Uluslararası Kalkınma Bakanı Patel'in İsrail'de yürüttüğü gizli temaslar ülkede büyük krizi sebep oldu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak, adliyeye sevk edilen 30 kişiden 7'si tutuklandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Hiç kimsenin kendi kişisel ajandasını, kişisel kariyer planını, kişisel hırslarını AK Parti'nin üzerinde tutmaya hakkı yoktur." dedi
Muhalifler Halep kırsalında düzenledikleri saldırılarda rejim karşısında ilerleme kaydetti.
Hamas Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Merzuk'un, Refah Sınır Kapısı'nın Filistin Uzlaşı Hükümeti'ne teslim ediliş şekliyle ilgili açıklamaları, Hamas içinde 'anlaşmazlıklar' olduğu yoru
Tarsus 82 Evler mahallesindeki gecekondu tipi bir evde özel harekat polislerinin gözetiminde 1 yıldır devam eden esrarengiz kazının sona erdiği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'daki AK Parti İl Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, görevlerini devreden isimlere teşekkür ederek 'Bu değişim süreci devam edecek' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Irak'ta ve Suriye'de tespit ettiğimiz tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz, bu böyle biline." dedi.
Başbakan Yıldırım, TEOG'un yerine geçecek sisteme son şeklin verildiğini ve bir iki gün içerisinde Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'ın sistemi kamuoyuyla paylaşacağını söyledi
Libya'ın Ubari kentinde silahlı bir grubun, bir Türk şirketi çalışanlarından 3 Türk ile 1 Alman vatandaşını kaçırdığı bildirildi