FETÖ elebaşı Gülen, darbeci Sisi’nin yayın organı Al-Ahram Al-Arabi Dergisi’ne konuştu. Gülen, sözde adalet yürüyüş için “Yetersiz kaldı, arkası gelmedi" dedi.
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla haklarında yakalama kararı bulunan 11 kişi, yanlarındaki 9
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifasını açıklaması sonrasında AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu gösterildi.
ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan'da çok sayıda prens, bakan ve üst düzey devlet yetkilisini kapsayan gözaltı dalgasına ilişkin ilk kez konuştu.
Suudi Arabistan'ın Katif ilinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce açılan ateşte bir askerin öldüğü bildirildi.
Dışişleri Bakanlığından, Türkiye siyasi birliği, istikrarı, refahı ve güvenliğinin devamı için Lübnan’ın ve Lübnan halkının yanında olmayı sürdüreceği bildirildi.
Fransa'da IŞİD üyesiyle, mesajlaşma uygulaması Telegram üzerinde haberleştikleri ortaya çıkan 14 ve 15 yaşlarında üç kolej öğrencisi 6 ay ve 1.5 yıl kesinleşmiş hapis cezasına mahku
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, ABD'nin vize açıklamasına ilişkin açıklamalar yaptı.
Şanlıurfa Valiliği, Suriyeli üçüzler Recep, Tayyip ve Erdoğan Yasin kardeşlerin Suriye'nin İdlib kentinde hava bombardımanı sonucu hayatlarını kaybettiklerine ilişkin haberlerin gerçeğ
Alman ordusu AB'nin 2040 yılına kadar dağılabileceği felaket senaryolarını tartışıyor.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Parti Genel Merkezi'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı.
Türkiye genelinde ucuz et satışı yapan iki market zincirinden biri olan BİM'den yapılan açıklamada, satışı yapılan etlerden kâr elde edilmediği belirtildi.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce İstanbul Hava Harp Okulu'nda yapılan darbe koordinasyonuna ilişkin toplantı görüntüleri ortaya çıktı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Yerli marka otomobil veya Türkiye'nin otomobili projesi, stratejik bir yatırımdır, Türkiye için ve buna terzi usulü destek vereceğiz." dedi.
Aşırı terleme rahatsızlığı nedeniyle botoks tedavisi olan emekli öğretmen, tedavi masraflarını karşılamayan SGK aleyhine açtığı davayı 9 yıllık sürecin ardından kazandı.