Fetullahçı Terör Örgütü elebaşısı Fetullah Gülen’in sözde onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’na (GYV) yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. FETÖ adına faa
TSK, Afrin planını meskûn mahal çatışmasına göre revize etti. İlk etapta ciddi mukavemet olmayacağı, teröristlerin içeri çekilip bombalı tuzaklara başvuracağı düşünülüyor. Rusya
Afrin operasyonu daha başlamadan PYD/YPG’li teröristlerde paniğe yol açtı. Sınırdaki tankların namlusunu gören 200 terörist ellerindeki ABD piyade tüfeklerini bırakıp kaçtı. Öte yanda
Yunanistan Müslümanlar Derneğinin ırkçı bir grup tarafından tehdit edildiği belirtildi.
İsrail'in, 2014 ve 2017'de 3 Ürdün vatandaşının İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu öldürülmesinden ötürü Ürdün'e özür beyanında bulunduğu bildirildi.
Suriye'nin Türkiye sınırındaki Azez ilçesinde Özgür Suriye Ordusu unsurları, ilçeye sızmak isteyen terör örgütü IŞİD'in intihar bombacılarını yakaladı.
Viyana’da yaşayan babanın 2 kızını Adnan Oktar’ın programında görerek kızlarının alıkonulduğu iddiasıyla yaptığı suç duyurusu kapsamında kızların annesi Gülperi T. ve Adnan Okt
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin İran nükleer anlaşmasına yönelik tutumunu eleştirerek önemli açıklamalarda bulundu.
ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, 'Türkiye'yi böyle bir adım atmamaya çağırıyoruz' dedi.
AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişare sonucu Samsun, Diyarbakır ve Bolu il
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine AK Parti'ye katılması için teklifte bulunduğunu açıkladı.
Hollanda, ABD'nin Filistin'e yapacağı yardımda kısıtlamaya gitmesi kararından sonra UNRWA'ya 13 milyon avro yardımda bulunacağını açıkladı.
Hazırlık süreci iki yıldan fazla süren ve Kut'ül-Amare kuşatmasının gerçek hikayesini konu edinen "Mehmetçik Kut'ül-Amare" dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Pentagon PYD/PKK paravanı SDG'yi 'istikrar sağlama gücü' ve 'alan kontrol gücüne' dönüştürmek için eğitimden geçirdiklerini bildirdi.
Avusturya'da yaşayan 44 yaşındaki Elvan Koçak adlı vatandaş, Adnan Oktar'ın 17 yaşındaki 2 kızını bir otelde alıkoyduğunu iddia etti.