Türkiye'nin tepkisini çeken görüntülere Rusyadan gelen ilk açıklamada toplantıda, Toplantıda DEAŞ sonrası atılacak adımların değerlendirildiği ifade edildi.
İsrail Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi. Saldırıların hedefinde askeri tesisler vardı.
Türkiye-İran sınırının İran tarafında silahlı saldırıya uğrayan ve yardım istedikleri Türk askerleri tarafından Iğdır ve Kars'taki hastanelere kaldırılan 4 İranlıdan 1'i hayatın�
Kendisinin sermaye hareketlerinin sınırlandırılmasına yönelik bir talimatının olmadığını ifade eden Erdoğan, Türkiye'nin serbest piyasa ekonomisine sahip olduğuna dikkat çekti.
Ağrı M Tipi Cezaevi bahçesinde kapatılan su kuyusundaki gaz sızıntısı nedeniyle, 45'i asker, 6'sı kamu görevlisi toplam 51 kişi zehirlendi. 2 askerin sağlık durumunun ağır olduğu bildi
Zekeriya Özün mesajlarında, Türkiyedeki terör saldırılarını ilaç gibi görüp çok memnun kaldığı, 15 Temmuz darbe girişiminden de bir yıl önceden haberdar olduğu görülüyor
CIA Başkanı İran'a, Irak'taki ABD çıkarlarına yönelik yapılabilecek herhangi bir saldırıdan Tahran'ın sorumlu tutulacağına dair bir mektup gönderdi.
Ürdün'ün, Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri nedeniyle İsrail'e nota gönderdiği bildirildi.
Erzincan'daki bir orduevi nizamiyesinde yakaladığı kediye tekme ve yumruk atan askeri personelin gözaltına alındığı bildirildi.
Arap Birliğinin, ABD'nin "Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma planlarını" görüşmek üzere, yarın olağanüstü toplanacağı bildirildi.
Esed rejiminin, Doğu Guta'ya yönelik düzenlediği hava saldırılarında 20 sivilin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.
Mısır'da 309 kişinin öldüğü cami saldırısını Hristiyan bir örgütün üstlendiği iddia edildi.
Hatay'ın Altınözü ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu ölü ve yaralılar olduğu, olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildiği bildirildi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ABD'de görülen Rıza Zarrab'ın tanık olduğu davaya ilişkin, "Türkiye'yi mahkum etmek istiyorlar.Biz bu davayı 'Amerika Türkiye'ye karşı' diye v
Başbakan Yıldırım, Dünya Engelliler Günü Etkinliği'nde yaptığı konuşmada, "2018'de 5 bin kardeşimizi tekrar işe başlatacağız. Biliyorsunuz, engellilerin torpille, kayırma ile işe gi