Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in tarihi görüşmesine ev sahipliği yapan St Petersburg kenti, Putin için önemli bir kent. Rusya yüzyıllarca bu şehirden yönetildi. E
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Rusya, Azerbaycan, İran devlet başkanları üçlü zirvesine katılmak için Azerbaycan'da
Mısır'ın yarı resmi devlet gazeteleri milyonların katıldığı Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler" mitingini görmezden gelirken Arap medyası ve basını geniş yer ayırdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransız gazetesi Le Monde'a konuştu. Erdoğan, "Vize muafiyeti uygulanmazsa, sığınmacı anlaşması devam etmez" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in yarınki görüşmesi iki ülkenin yol haritasını belirleyecek.
15 Temmuz gecesi olaylar devam ederken Türk hükümeti bunun bir darbe girişimi olduğunu belirterek Amerika’dan seçilmiş hükümete desteğini açıklamasını talep etti. Bu destek açıklamas�
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran ile yakın ilişki içinde olduklarını belirterek, İran'ı Avrasya ittifakına çağırdı.
15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetlerinin Çarşamba gününe kadar devam etmesinden dolayı İstanbul'da ücretsiz toplu taşıma uygulaması uzatıldı.
Milyonlarca vatandaş, Yenikapı'daki dev miting alanını doldurulurken deniz yoluyla gelen vapurlar da yoğun bir hizmet verdi. Kartal'dan kalkan son Yenikapı vapurunun ise kelimenin tam anlamıyla
Yenikapı'yı, FETÖ elebaşının kaldığı yerin karşısında kurulan dev ekrandan izleyen vatandaşlarımız darbe girişimini protesto etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde konuşuyor.
İstanbul' Yenikapı'daki tarihi "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne uluslararası basın da geniş yer ayırdı. Uluslararası haber ajanslarının Yenikapı'daki dev mitingle ilgili ilk yorumları ge
İstanbul Yenikapı'daki tarihi miting tüm coşkusuyla devam ederken, Ankara'da da benzer bir yoğunluk yaşanıyor. Ankaralılar Kızılay Meydanı'nı 'Yenikapı'ya çevirmiş durumda.
Rusya Devlet Başkanı Putin, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakü'de düzenlenecek üçlü devlet başkanları zirvesinde bir araya gelecek.
Müteahhit Ali Ağaoğlu, devletin Maslak'taki askeri alanı kendisine vermesi halinde şehit ailelerine de ev yapacağını duyurdu.