Suriye'nin İdlib gerginliği azaltma bölgesindeki stratejik Ebu Zuhur askeri havaalanı çevresinde muhalif ve rejim karşıtı silahlı grup Heyet Tahrir Şam ile çatışan Beşşar Esed ve destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye'nin hassasiyetleri hesaba katılmadan atılacak tüm adımlar er ya da geç akim kalmaya mahkumdur. Türkiye, milli güvenliğini ilgilendiren tüm ko
Milli Savunma Bakanlığı planlaması kapsamında kalekol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Ülkemizin iç ve batı kesimlerinde etkisini sürdüren ılık ve yağışlı havanın, cumartesi günü akşam saatlerinden i
Hakan Şükür'ün mallarına el konuldu ancak eski milletvekili olarak hakları devam ediyor. Yaş ve hizmet yılı dolmadığı için emekli olmasa da sağlık harcamaları gibi her türlü hakka sa
Şırnak'ın Silopi ilçesinde Irak uyrukluları taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 28 kişi yaralandı.
Rusya Devlet Başkanı Putin, "Rusya'nın Suriye'deki üslerine düzenlenen saldırıların arkasındakileri biliyoruz. Bu saldırıların arkasında Türk devleti ve Türk ordusu yok.” dedi.
Mısır'da devlete bağlı İnsan Hakları Ulusal Konseyi, ülkede sivillere yönelik idam cezalarının azaltılması çağrısı yaptı.
AB'den, İsrail'in Yahudi yerleşim birimlerine ek konut inşa etme planının Filistin devletini tehlikeye sokacağı açıklandı.
1 Kasım 2015'te yapılan seçimlerin ardından milletvekili yeminini değiştirerek okuyan Zana'nın vekilliği devamsızlık nedeniyle düşürüldü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, telefonda Suriye konusunda görüştü. Erdoğan, Esed rejiminin İdlib'teki saldırılarının durdurulmasını istedi.
Sudan Genelkurmay Başkanı İmadeddin Mustafa Adevi, Afrika Birliği Barış ve Güvenlik Komiseri İsmail eş-Şarkavi ile Addis Ababa'da bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki 43. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. MİT Müsteşarı'nın ifadeye çağrıldığı dönemle ilgili konuşan Erdoğan, "İfadeyi verip tutuklansaydı hedef
İsrail ordusu üç yıl önce vurarak şehit ettiği Filistinli aktivist Guneymat’ın üzerine devrilen askeri aracın masrafını almak için ailesinden 27 bin dolar tazminat talebinde bulundu.
Fransa'da salmonella bakterisi içerdiği için piyasadan toplatılmasına karar verilen ürünlerin satışına devam edildiği ortaya çıktı.