Hatay'ın İskenderun ilçesi Karayılan kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan uzman çavuş kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
ABD'de köleliği kaldıran eski Başkan Abraham Lincoln'ün anıtına boyalı saldırı yapıldı. Baltimore'deki 'konfederasyon' anıtları bir gecede kaldırıldı.
Lübnan Müftüsü Deryan ve Lübnan Müslüman Alimler Birliği, cuma gününün tam gün tatil olması için talepte bulundu.
TÜKODER Genel Başkanı Aziz Koçal, vatandaşları internet üzerinden ikinci el araç satışlarında karşılaşılan yeni dolandırıcılık yöntemlerine karşı uyardı.
YPG'nin Suriye'de ABD'den temin ettiği silahları PKK'ya göndermek için kazılan tünel tespit edildi.
İzmir’in Çiğli ilçesinde, kreşe giden 3 yaşındaki Alperen Sakin, uyuya kaldığı serviste unutulunca, havasızlıktan hayatını kaybetti. Küçük Alperen’in ölümü ise Sakin ailesini yas
İran'da ev hapsinde tutulan muhalif liderlerden Mehdi Kerrubi açlık grevine başladı
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, yerleşim alanları içinde bulunan sanayi siteleri ve işletmeleri kent dışına modernize ederek taşımayı öngördüklerini kaydetti.
Ankara, Körfez ve Suriye’deki yeni dengelerin masaya yatırıldığı kritik bir görüşmeye ev sahipliği yaptı. İran Genelkurmay Başkanı Tümg. Bakıri ve beraberindeki askeri heyet Genelkurm
Bünyesinde Star Gazetesi, Akşam, Güneş, TV 360 ve Kanal 24’ün yanısıra Lig Radyo ve bazı dergiler bulunan ES Medya Grubu tamamen satıldı.
Avrupa Rohingya Konseyi Başkanı Kyaw, Myanmar hükümetinin Arakan'ın Maungdaw'e takviye birlik göndermesinin "Rohingya soykırımını ileriye götürmesi anlamına geldiğini" belirterek "AB ve
Suriye Geçici Hükümet Başbakanı Hatab, “Türk askeri bizim güven ve emniyet kaynağımızdır” ifadelerini kullandı. “Halkımız, bölgemize gelmesi durumunda, tereddüt etmeden Türk askeri
İsrail polisi, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ı evine düzenlediği baskınla gözaltına aldı.
Amerikalı teknoloji devi Intel ve spor ürünleri şirketi Under Armour'ın icra kurulu başkanları, Trump'a danışmanlık yapan "Amerika Sanayi Konseyi"nden ayrıldıklarını açıkladı.
Mısır'da 3 Temmuz 2013'te ülkenin ilk ve tek seçilmiş lideri Mursi'ye yapılan darbe sonrasında Rabia ve Nahda meydanlarında darbeyi protesto edenlere yönelik kanlı müdahalenin üzerinden d�