İmamlara resmi nikah yetkisinin verilmesiyle ilgili tartışmalar devam ederken CHP'li vekil papazların ve hahamların haklarını istedi.
Hissetmekten, merak etmekten, görmekten, endişe etmekten, sevmekten, kederlenmekten, kafamızın içinde sorular biriktirecek kadar kendimizi yaşamaya kaptırmaktan, dizginleri kalbimize kaptırmak
ABD Başkanı Donald Trump, pazar gecesi 58 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından Las Vegas kentini ziyaret ederek, ölenlerin aileleri, yaralılar ve saldırıya müdahale
Katalonya özerk bölgesi lideri Carles Puigdemont, Katalan hükümetinin verdiği sözlerden bir milim bile sapmayacağını söyledi.
Dereköy sınır kapısında bir araçta 18 fildişi ele geçirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney ile bir araya geldi.
Rum lider Nikos Anastasiadis, Türkiye’yi BM’ye şikayet etti.
Sismolojik Araştırma Mektupları adlı dergide yayımlanan bir araştırmanın sonuçları, insan kaynaklı depremlerin sayısının giderek arttığını ortaya koydu.
Zamanın oğulları daha az uyur, daha az yer, daha az konuşur ve kalan vakitleri hayır hasenat işleri ile geçirmeye gayret gösterirler. Vakit hırsızlarını yaşamlarından uzaklaştırır ve
Irak Meclisinin en büyük grubu Şii Ulusal Koalisyonunun liderliğine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuri el-Maliki getirildi.
İstanbul'da terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı derneğe yapılan baskında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "ABD Dışişleri Bakanlığı, Washington'da görev yapan 15 diplomatın geri gönderileceğine ilişkin alınan karar hakkında Küba hükümetini bilgilendirdi."
6. Irak Cumhurbaşkanı ve KYB lideri Celal Talabani Berlin'de hayatını kaybetti.
İstifa etmeyi kabul etmeyip direnenlere saygı duyduğunu belirten CHP Lideri, " "Seni adam yerine koymayan kim söyle." dedi.
İngiltere eski Dışişleri Bakanı Jack Straw, Kıbrıs sorununa çözüm önerisi niteliğinde bir makale kaleme aldı. Straw, 'Müzakere saçmalığına derhal son verin.' dedi.