İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Suriye'deki hedefleri vurmak için İran'ın Rusya'ya hava üssü tahsis ettiğini yalanladı.
Azerbaycan'da, FETÖ/PDY'ye bağlıyken devlet kontrolüne alınan Kafkas Üniversitesindeki 50 Türk öğretim görevlisinin sözleşmesi yenilenmedi.
Rus uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye-Rusya ilişkileri gergin bir noktaya gelmişti. Geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in görüşmesiyle birlikte yeni gelişmeler orta
ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın Suriye’deki hedefleri vurmak için İran'ın hava üssünü kullanmasını “talihsiz bir durum” olarak değerlendirdi.
Adalet Bakanlığı, illerdeki doluluk oranlarına dikkate alarak bin mahkumu ilçe cezaevlerine gönderdi.
Hizbullah'ın ilk genel sekreteri Şeyh Suphi Tufeyli, örgütü Suriye'deki savaşa İran'ın soktuğunu savunarak orada ölenlerin Rusya ve ABD'nin menfaatleri için öldüğünü ifade etti
ABD'nin düşünce kuruluşlarından RAND'da Türkiye'deki OHAL'i eleştiren ve Fransa ve Mali'deki OHAL'leri mazur gösteren bir yazı yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyeti kabul edecek.
Rusya Suriye'deki muhalifleri vurmak için ilk kez İran'ın Hamedan Hava Üssü'ne stratejik bombardıman uçakları konuşlandırdı.
Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, ülkedeki dini özgürlüklerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.
Kars'ın Kağızman ilçesindeki askeri üs bölgesine taciz ateşi açıldığı bildirildi...
Mehmet Özay, Anadolu Ajansı Analiz Haberler Servisi için Malezya siyasetindeki son gelişmeleri değerlendirdi. Özay'a göre Malezya siyasetinde ciddi kırılmalar yaşanıyor.
Türkiye'deki askeri darbe girişiminin çeşitli şekillerde arkasında olduğu iddia edilen ABD'de şimdi basında İncirlik meselesi tartışılıyor. The WSJ yazarı, Türkiye'nin artık müttefik
Suriye'nin İdlib vilayetindeki Atme mülteci kampının girişinde düzenlenen intihar saldırısında 15 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.
Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD, cuma günü ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava desteği ve Suriye Arap Koalisyonu’na (SAK) bağlı güçlerin yardımıyla gird