BMGK kararına rağmen Suriye'de siyasi geçiş sürecine ayak direyen Beşşar Esed rejimi, ABD, Rusya ve Türkiye'nin Cenevre görüşmelerinin yeni turunda gündemi siyasi geçişe odaklamasıyla k
Kılıçdaroğlu, Bakan Ramazanoğlu için söylediği 'önüne yattılar' ifadesini savunurken, bu kez 'altına yattılar' diyerek daha da ileri gitti.
Yasemin Öney Cankurtaran, Güneydoğu'yu Gazze'ye, mehmetçiği ise İsrail'e benzeterek "Bu İsrail'in Gazze'yi vurma yöntemi" dedi.
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle Suudi Arabistan Kralı Selman'a devlet nişanı tevcih etti.
Adana'da cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölen, Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in annesi konuştu.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani İİT zirvesi için bu hafta Türkiye'ye geliyor
MHP’de genel başkanlığa aday olan Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın biraraya geldi. Oğan, "Bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladık. Süreci ortak şek
Kaynak Holding ile organik bağlı bulunduğu tespit edilen 14 yeni şirkete daha kayyum atanmıştı. Bu kararın ardından Mali şube polisi, sabah saatlerinde Üsküdar'daki Samanyolu binasına gir
Almanya’ya kaçan ağabeyinin alacaklıları tarafından kaçırılan Suriyeli, polis ekiplerinin nefes kesen operasyonu sayesinde kurtarıldı.
Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Ortadoğu’dan gelen gazeteciler, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nı ziyaret ederek çalışmaları ha
Pakistan'da mahkemeye çağırılan polis, el bombasının nasıl çalıştığını gösterirken patlama oldu. Patlamada hakiminde aralarında olduğu 5 kişi yaralandı.
DİSK, 1 Mayıs'ta Taksim'de toplanma kararı aldı.
Başbakan Davutoğlu'nun 'Vatandaşların kimlik bilgileri CHP'nin İzmir teşkilatından sızdırılmış olabilir' sözlerine CHP'den yanıt geldi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, dokunulmazlıklarla ilgili imzaların tamamlandığını söyledi, "Bugün, yarın teklifimiz Meclis'e sunulacaktır" dedi. Muhalefetten destek isteyen Davutoğlu, "Kimse i
Mahkeme, acil hasta konumundaki N.A.’dan yapılmak istenen ücret talebinin yerinde olmadığını belirtti.