Türkiye'nin Suriye sınırına güvenlik amacıyla Hatay'dan başlanarak örülen 911 kilometrelik modüler beton duvarın Kilis'e kadar olan bölümü tamamlandı.
Darbe sonrası ekonomik krizle boğuşan Abdulfettah Sisi yönetiminin düşebileceği ihtimali, ABD ve İsrailli yetkilileri tarafından endişeli bir şekilde seslendirilmeye başlandı
Yunanistan Devlet Ajansı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Trakya'dan Sibirya'ya kadar bizi ilgilendirir” açıklamasını "Türkler Trakya'da referandum istiyorlar" şeklinde tercüme edince, Yunanist
15 Temmuz darbe girişimi sonrası yayınlanan ilk OHAL kararnamesi ile kapatılan YARSAV’ın eski Başkanı Murat Arslan bu sabah Ankara’daki evinden 07.30’da gözaltına alındı.
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyelerine bilgi verdi.
Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmediğini söyledi.
Irak'ta Musul'a yönelik operasyon başlarken, DAEŞ'te iç karışıklık iddiaları arttı.
Filistinliler Batı Şeria'da İsrail'in idari tutukluluk politikasına tepki olarak açlık grevi yapan Filistinli 6 tutuklunun serbest bırakılması için gösteri düzenledi.
Firari Adil Öksüz’ün darbe toplantısını yaptığı evde, dönemin Kuzey Deniz Saha Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık'ın parmak izi çıktı.
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından konuşlu olduğu başkentteki filo lağvedilen Hava Kuvvetleri Komutanlığının akrobasi timi SOLOTÜRK, komutan emriyle Konya'ya taşındı.
Eski Musul Valisi ve Haşdi Vatani (Sünni Güçler), yeni adıyla Ninova Muhafızları komutanı Esil Nuceyfi, Musul operasyonunda Türkiye gibi güçlü bir ordunun burada olmasına ihtiyaç olduğu
Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 56. Gününde saat 07.00'ye kadar yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yayımladı.
Irak Başbakanı Haydar El İbadi Türkiye'yle ilgili yeni bir açıklama yaptı. İbadi iyice küstahlaşarak 'Irak'ın egemenliğini ihlal etmeleri konusunda da ileri gitmemeleri için uyarıyoruz'
Can Dündar ile İnan Kızılkaya hakkında, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis talebiyle hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
Musul'da askeri konvoya karşı düzenlenen intihar saldırısında 70 Irak askerinin öldüğü bildirildi.