Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, "Sağlıklı beslenme ve gelecek" isimli söyleşide vatandaşlara uyarılarda bulundu. Dizdar, "Hazır yoğurdun üstünde olan kaymak sandığınız şey kaymak de
CHP'den 15 milletvekili, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla istifa ederek İyi Parti'ye katıldı. "Milli İrade Formülü" ismi verilen bu hamle ile İyi Parti, Meclis'te grup kurma say�
TSKde yeni üniformaların üretimine hız verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve komuta kademesinin de giydiği yeni kamuflaj Temmuz başına kadar birliklere dağıtılacak.
Türkiye kıyıları ve Doğu Akdeniz, DEAŞ ile Esedi bahane edenlerin cephaneliğine dönüştü. Doğalgaz yatakları ve enerji hatlarının kilit noktası şu an en az 33 savaş gemisiyle çevre
Başbakanlık makamı iki ay sonra yapılacak seçimlerin ardından tarih olacak ve Binali Yıldırım tarihe Türkiye Cumhuriyetinin son başbakanı diye geçecek! İmparatorluk senelerimizin b
Suudi Arabistan'da darbe girişimi olduğu iddia edildi. Ülkede sosyal medyanın kapatıldığı iddiası geldi.
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da hareketli anlar yaşandığı bildirildi. Medyaya yansıyan iddialara göre, Suudi Arabistan Kraliyet Sarayı etrafında silah sesleri duyuldu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Sosyal medya olumsuz kullanıldığında çok rahatsız edici, toplumun kimyasını bozucu bir durum da ortaya çıkıyor. İşte çok bildiğimiz 'trol' denilen tr
Enis Berberoğlu'nu ziyaret ede CHP lideri Kılıçdaroğlu cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Bir çatı aday çıkarma ihtimaliniz var mı?" sorusuna "
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığını açıklayan CHP'lilerle ilgili "Ciddiye alınacak bir şey değil" yorumunda bulundu.
Adalet Bakanı Gül, Yunanistan'a kaçan 8 darbeci askerden birinin serbest bırakılması kararına ilişkin Yunan mevkidaşı Kondonis'e mektup gönderdi.
Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda salı günü yapılacak Parti Meclisini işaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Adayımızı eşim bile bilmiyor" şeklinde konuştu.
15 Temmuz gecesinde Türk Telekom binasının işgaline ilişkin darbe davasında, 7 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, 33 sanığa müebbet hapis cezası verildi
Kocaeli'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ta eğitim veren ve esir alınan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) üyelerinin kafalarını kesen Fehed El Sacır yakalandı.
Meclis'te, erken seçim önergesinin görüşmelerinde konuşan Başbakan Yıldırım, ''Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme onurunu yaşıyorum'' dedi. CHP Lideri Kılıçda