İsrail Adalet Bakanı Tzipi Livni, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun politikalarının İsrail'e zarar verdiğini söyledi.
Obama'nın IŞİD politikası ve stratejisi müttefiklerinden ve başta Pentagon olmak üzere ABD güvenlik kurumlarından tepki çekiyor.
HDP'nin 1 Kasım eylem çağrısı sonrası terör yandaşları Okmeydanı ve Gazi Mahallesi'ni karıştırdı. Güvenlik güçleri, biber gazı ve TOMA'larla vandallara müdahale başlattı.
İran, Mescid-i Aksa'ya girişe gün boyu izin vermeyen İsrail'i kınayarak uyarıda bulundu.
Suriye'deki muhalif gruplardan Suriye Devrimciler Cephesi, 'sivillerin can güvenliği' gerekçesiyle, Nusra Cephesi tarafından kuşatılan İdlib'in güneyindeki Cebel Ez Zaviye'den çekildi.
Libya'nın doğusundaki Bingazi'de artan sokak çatışmalarından dolayı yüzlerce aile kentten ayrılıyor. Son iki haftadaki çatışmalarda 200 kişinin öldüğü kentte okullar ve dükkanlar da
Muharrem ayında ülke genelinde 32 bin güvenlik görevlisi görev yapacak
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi tarafından Suriye'nin Kobani kentine gönderilen ve Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde bir süre bekleyen peşmergelerden bazılarının hasta olduklarını söyleyer
Yenikapı'dan Maslak'a uzanan metro hattının İstinye ayağı için düğmeye basıldı. Sabah'ın haberine göre, İstanbul Boğazı'ndaki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeni bir metro hat
Alman Federal Başbakan Angela Merkel görevi boyunca 9 yıldan beri ilk defa iç istihbarattan sorumlu Federal Anayasayı Koruma Teşkilatını ziyaret etti. Köln'de ırkçıların 49 polisi yaralad
Zonguldak’ta bir maden ocağında kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Nijerya’da 300’e yakın kızı kaçıran Boko Haram örgütü, kızların Müslüman olduğunu ve evlendirildiğini açıkladı.
Beyoğlu'nda park halindeki 5 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından benzin poşetleri kullanılarak kundaklandı.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, HDP'nin sokağa çıkma çağrısı üzerine açıklama yaptı.
HDP’nin ‘1 Kasım’da Kobani için sokağa çıkalım’ çağrısının ardından sosyal medyada provokasyon hazırlıkları başlatıldı.