Erzurum'da AK Parti Kadın Kolları 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, 'Paralel yapı 'one minute'dan sonra harekete geçti' diye konuştu.
Esed rejiminin Suriye'yi kana bulamasının ardından rejime başkaldırarak Türkiye'ye sığınan ve Özgür Suriye Ordusu'nun kurucularından Mustafa Hüseyin Harmuş'un 2012'de infaz edildiğine d
Kerkük'te Irak Kuzey Petrolleri şirketine ait petrol tesisinde IŞİD tarafından rehin alınan 15 işçi peşmergenin operasyonu sonrası kurtarıldı. Petrol tesisi de yeniden peşmergenin kontrol
Suriye'nin başkenti Şam'da bir marketin önünde patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre en az 4 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Birleşmiş Milletler, Irak'ta Ocak ayında yaşanan çatışmalar ve şiddet olayları sebebiyle 1375 kişinin öldüğünü duyurdu. Ölenlerin yarısından fazlası ise sivil.
İngiltere, IŞİD terör örgütünün Japon gazeteci Kenji Goto'yu öldürmesini kınadı. IŞİD'in alıkoyduğu ikinci Japon rehine Goto'nun öldürüldüğünün iddia edildiği görüntü kayıt
IŞİD'in alıkoyduğu ikinci Japon rehine Kenji Goto'nun öldürüldüğünü açıklamasıdan sonra konuşan Japon Başbakan Abe sert bir açıklama yaptı.
İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Okçuların başparmaklarına taktıkları, milli icadımız okçu yüzüğü zihgir, Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra binlerce yıllık tarihi uykusundan uyanarak yeniden gündemimize girdi. Bugü
Prim ve SGK borçlarının yapılandırılması için son tarih 2 Şubat Pazartesi bitiyor. Pazartesi akşamından sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz indirimini yeterli bulmadığı Merkez Bankası'nı bir kez daha eleştirdi, 'Yanlış yaklaşımla insanı adeta çıldırtacaklar' dedi.
2015 genel seçimlerine parti olarak girmeye hazırlanan HDP'nin Avrupa Birliği ülkeleri temsilcilerinden çözüm sürecinin devamı açısından uyarıldığı iddialarına HDP'den yalanlama geldi
Cizre'de PKK'nın gençlik yapılanması tarafından 6-7 Ekim Kobani eylemleri sırasında yollara kazılan hendekler, Sur mahallesinde kapatılmaya başlandı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Sayın Sarkisyan'ın bir devlet adamının ağzına yakışmayacak ifadelerini aynen iade ediyoruz" dedi.
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Uludere ilçesinde evlerin çatısından el yapımı gaz bombası ve taşla yapılan saldırıda bir askerin ağır yaralandığını bildirdi.