Türkiye, Uluslararası Şeffaflık Örgütü'nün her yıl düzenlediği "Yolsuzluk Algı Endeksi" kapsamında incelenen 176 ülke arasında 75. oldu. Türkiye, bu alanda, 2013 yılından bu yana dü
İstanbul Maltepe'de mirasını alabilmek için babasına bombalı paket gönderen ve bombalı paketin patlaması sonucu babası yaralanan Alican Kurdaş isimli gence 61 yıl hapis istendi.
Batman'ın Hasankeyf ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda PKK'ya ait çok sayıda silah, mühimmat ve AYP bulundu.
Avrupa Konseyinde düzenlenen panelde, PKK’nın Avrupa’daki faaliyetleri ve ortaya koyduğu güvenlik sorunları anlatıldı
Rusya Savunma Bakanlığı, Türk ve Rus jetlerinin 21 Ocak'ta Suriye'de DEAŞ hedeflerine ortak hava harekatı düzenlendiğini duyurdu.
Beyaz Saray'da düzenlenen basın toplantısında, Trump, seçim kampanyasında vadettiği üzere, Asya-Pasifik bölgesinde toplam 12 ülkenin dahil olduğu TPP anlaşmasından ABD'nin çekilmesi içi
Antalya'da 12 suçtan yakalama emri olan zanlının saklandığı ihbar edilen eve polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, evde bulunan ve bir süre önce kalp ameliyatı geçiren 65 yaşındaki ka
Kazakistan'ın başkenti Astana'da Türkiye ve Rusya öncülüğünde düzenlenen Suriye konulu toplantı, dolaylı görüşmelerle sürüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı John Pombe Joseph Magufuli ile ortak basın toplantısı düzenledi.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, mart ayında yapılacak seçim için düzenlediği kampanyada gazetelere ilan vererek Hollandalılara hitaben "Kurallara uymayacaksan ülkeyi terk et." ifadesini kulla
Suriye'nin kuzeydoğusundaki İdlib kentinde, yerlerinden olan Suriyelilerin barındığı bir çiftliğe düzenlenen hava saldırısında 6 çocuğun öldüğü, 8 sivilin yaralandığı bildirildi.
Siirt kent merkezinde seyir halindeki askeri zırhlı araca teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na lav silahıyla saldırıyı düzenlediği ve DHKP-C üyesi olduğu iddia edilen Bilgehan Karpat, Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda öldürüldü.
Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, Donald Trump'ın göreve gelmesiyle eski 20’nci yüzyıl dünyası düzeninin sona erdiğini belirtti.
Karamollaoğlu başkanlık sistemine karşı olmadıklarını ancak hazırlanan düzenlemenin mahsurlu olduğunu düşündüklerini söyledi