“Dünyanın her yerinde Müslümanların sıkıntı içinde yaşadıkları bir dönemden geçiyoruz. İslam ülkeleri olarak bizim birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı seferber etmemiz g
Myanmar-Bangladeş sınırında Arakanlı Müslümanların kaçış yolunda son 15 günde tehlikeli ve hijyenik olmayan koşullar altında yaklaşık 100 bebek dünyaya geldi.
Başbakan Binali Yıldırım, STK'lar ve iş dünyasına seslendi. Yıldırım, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye'nin roket ve füze sistemleri üreticisi ROKETSAN, yeni iş ve ihracat olanakları için Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na katılacak.
Mısır'ın istemi üzerine, INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi hakkındaki yakalama emrinin kaldırıldığı bildirildi.
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, İslam dünyasına seslenerek, Müslüman ülkelere G20’ye benzer bir platform oluşturmayı önerdi.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, dünyanın bir jenarasyonun gördüğü en tehlikeli noktada olduğunu söyledi
THY Orta Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Cığal, "2023 makro hedefimiz kapsamında, 500 yolcu ve kargo uçağıyla operasyon yapan dünyanın en büyük 5 hava yollarından biri olm
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara yönelik katliamlarına karşı İslam âlemine harekete geçme çağrısı yaptı.
Dünya Sağlık Örgütü, bu yıl 1,3 milyon Güney Sudanlının sıtmaya yakalandığını duyurdu
Türkiye Çelik Üreticileri Derneği, "Türkiye bu yılın 7 ayında yüzde 13,6 ile üretimini en fazla artıran ülke oldu." dedi.
Ürdün'de Arakanlı Müslümanlara yönelik katliam protesto edildi. Ürdünlü milletvekili Salih el-Armuti de açıklamasında dünyanın soykırıma sessiz kaldığını söyledi.
Türk Eximbank Genel Müdürü Yıldırım, "2018 ve izleyen yıllardaki hedefimiz Güney Kore'yi geçerek dünyada ihracatçısına en fazla destek olan exim kuruluşu olmaktır." dedi.
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Çekya ile deplasmanda oynanan maçta Alman taraftarların Nazi sloganları atması nedeniyle FIFA disiplin soruşturması başlattı.
ABD, 1970’lere kadar dünya hegemonyasını taşıdı. Yani 1945’te başlayan 20.Asır- Hobsbawn’a göre kısa yüzyıl- bu târihten itibâren alârm vermeye başladı. Kestirmeden söyleyecek olu