Rusya, geçtiğimiz ay Suriyede Esed rejimi güçlerine yönelik hava saldırısının ardından Washington yönetimine söz konusu saldırının kabul edilemez olduğunu söylediklerini açıkladı
Kuzey Kivu Valisi Julien Paluku silahlı kişilerin ülkenin doğusunda bulunan Beni kentindeki cezaevine saldırısında 8'i cezaevi personeli 11 kişinin öldüğünü söyledi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Barzani, ülkelerin "bağımsızlık referandumu"na verdikleri tepkilerin normal olduğunu belirtti.
Tarihçi Prof.Dr. İlber Ortaylı,Kanal İstanbul projesinin gerekli olduğunu söyleyerek, İstanbul Boğazından bu kadar şilep geçemez.Aksi taktirde her gün deniz kazaları olur dedi
İran İstihbarat Bakanı Alevi, Tahran'daki saldırıların planlayıcısının bugün öldürüldüğünü açıkladı.
1948 Filistin İslami Hareketi Lideri Salah, "İşgalci İsrail, Mescid-i Aksa'yı tanımıyor. Müslümanların orada hakları olduğuna inanmıyor, 2 milyar nüfuslu İslam alemine meydan okuyor." d
BM, Katar ve bazı Arap ülkeleri arasındaki krizin endişe verici olduğunu belirterek, sorunun diplomatik yollarla çözülmesi çağrısında bulundu.
İçişleri Bakanı Ahmed Zahid, 3 Hamas mensubunun ülkesinde olduğuna dair iddiaları reddetti
Suriye'nin resmi haber ajansı SANA, orduya ait jetlerin Rakka'daki IŞİD hedeflerini vurduğunu aktardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Farklı bir oyun oynanıyor ama arkasında kim olduğunu henüz bulamadık derken, Kılıçdaroğlu oyunu şıppadanak çözüyor ve İhvan'ı biçme kampanyasına kat
Yönetim Psikolojisi Uzmanı ve Yazar Gerçik, Kanuni Sultan Süleyman döneminde Osmanlı nüfusunun yüzde 50'sinin Müslüman, yüzde 50'sinin Hristiyan olduğunu belirterek "Süleymaniye Külliyes
Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ülkesinin, komşularıyla yaşadığı diplomatik krizin çözümü için "diyaloğa hazır" ve "arabuluculuğa açık" olduğunu bildirdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Katar Emiri Tamim bin Hamad es Sani ile yaptığı telefon konuşmasında uluslararası sorunu görüştü ve Rusya'nın kriz durumlarının diyalog yoluyla çö
Paris polisi, Twitter'dan yaptığı açıklamada ünlü Notre Dame Katedrali'nde bir olay olduğunu belirtti ve halka bölgeden uzak durma çağrısı yaptı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Alman askerleri bu hafta veya gelecek hafta çekilecekmiş. Durduğunuz kabahat, hepinize uğurlar olsun. Ardınıza bakmadan çeker gidersiniz." dedi.