Cerablus'ta kontrolün sağlanmasından sonra Türkiye'ye dönen Türk tankları çok farklı bir şekilde tekrar Cerablus bölgesine intikal etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki hain saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
Cerablus’un kısa bir sürede DAEŞ’ten geri alınması,bölgenin 3 yıldır neden örgütten temizlenemediği sorusunu akla getirdi. Uzmanlara göre bu küresel bir oyundu ve Fırat Kalkanı ile so
Vietnam'da bir kadın, sigortadan tazminat alabilmek için kolunu ve bacaklarını kesti. Ancak gerçek ortaya çıktı.
Terör örgütü PYD kontrolündeki Cerablus Askeri Meclisi, TSK ve ÖSO'nun Cerablus'un güneyine yönelmesi durumunda, müdahale edeceklerini açıkladı.
Cizre'de gerçekleşen saldırıyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 70'in üzerinde yaralının bulunduğunu, yaralı olanlardan 4'ünün durumunun ağır olduğunu söyledi.
Fırat Kalkanı operasyonunda Cerablus'un kontrolünün sağlanmasıyla Karkamış'a açılan sınır kapısının açılacağı iddia edildi.
Cerablus'da bölgesinde DAEŞ başta olmak üzere terör örgütlerinin yarattığı tehdidi bertaraf ederek sınır güvenliğini artırmak ve Koalisyon Güçlerine destek vermek amacıyla iki gün �
Eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz’in mal varlıklarına el koyma kararı verildi
Esad güçlerinin kuşatması altındaki Deraya'da taraflar kentin tahliyesi için anlaştılar
RTÜK, Başbakanlığın yazısı ile Cizre'deki terör saldırısına ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini bildirdi.
Valilik koordinesinde gerçekleştirilecek "Teröre lanet, huzura davet mitingi"ne 95 STK destek vereceği bildirildi
Sosyal medyada gece boyunca yaşanan kesintilerin nedeninin kontrollü engelleme olduğu belirtiliyor
Mısır'da cezaevinde hayatını kaybeden darbe karşıtı İsmail, vefatından bir yıl sonra beraat etti
İtalya’nın orta kesimindeki Rieti kentinde meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından afet bölgesinde olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. Enkaz altında kalanları arama ve kurtarm