İstanbul Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren teröristin yurt dışına kaçabileceği ihtimali üzerine geniş güvenlik önlemleri alındı.
Prof. Dr. Sarıyar, 'İlerlemiş kanser hastalarının yeni umudu olan sıcak kemoterapi tedavisiyle kanserlerin önemli bir oranına tanı konabiliyor.' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Reina saldırısı sonrası gündeme getirilen 'yaşam tarzına saldırı' propagandasına ilişkin açıklama yaptı.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, koalisyon güçlerinin TSK'ya destek vermemesini eleştirdi.
ABD'de bir eyalette dükkan sahibinin penceresine 'Obama ve Müslümanlar burada istenmiyor' afişi asması nefreti körüklediği gerekçesiyle yoğun tepki aldı.
Cübbeli Ahmet'in satranç ile ilgili sözlerine hükümetten ilk yorum AB Bakanı Ömer Çelik'ten geldi.
15 Temmuz darbe girişimine yönelik çalışmalarla ilgili bilgi veren Komisyon Başkanı Reşat Petek FETÖ lideri Gülen'den sonraki iki ismi de açıkladı.
İsrail Meclisi, Filistinlilerin sosyal medya üzerinden İsrail güçlerinin yaptıklarını afişe etmesini engellemek için 'ulusal güvenliği tehdit eden internet içeriklerinin yasaklanması' i�
Taha Kılınç iktidar medyası içerisine çöreklenmiş Erdoğan sonrasına hazırlanan riyakar bir grubun varlığından bahsetti. Ve uyardı kendilerini eleştirenleri linç ediyorlar
Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Beyci'de askeri bir helikopterin düştüğü bildirildi.
Pentagon, Türkiye'nin PYD'ye dokunmaması için vaat ettiği yardım listesindekilere ihtiyaç yok. Hâl böyle olunca Türkiye reddediyor.
Uzmanlar, 'terör olaylarının psikolojik etkisini en aza indirebilmek için yapılabilecek en güzel şey birlik olmak' önerisinde bulundu.
"Bağırsak askısı" ya da "mezenter" olarak isimlendirilen organın henüz işlevi ve yapısıyla ilgili detaylı bilgi elde edilemedi..
CHP lideri Kılıçdaroğlu, iç savaş kışkırtıcılığı yapan ve tutuklanan Halkevleri üyelerini, laiklik savunucusu olarak tanımladı..
39 kişinin katledildiği Reina’yı koruyan güvenlik şirketinin başkanı Özcan, yalnızca kelepçe ve cop kullanma yetkilerinin olduğunu söyledi.