Avrupa Birliği (AB), Lübnan'daki tüm siyasi partilere birlikte hareket etme ve ülkedeki istikrarı koruma çağrısında bulundu.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanlarından Fatih Gürsul'un da aralarında bulunduğu 7'si tutuklu 40 sanığın ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan yargıl
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun eski danışmanı Fatih Gürsulun da aralarında bulunduğu 11 sanığa 15er yıla kadar hapis istendi.
Venezula lideri Nicolas Maduro, ülkesinin içinde bulunduğu ekonomik durumu Türkiye'nin bulunduğu konsorsiyum ile atlatacaklarını söyledi.
HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Enis Berberoğlunun yargılandığı davada iki mahkeme arasındaki yaşanan uyuşmazlığa ilişkin açıklamada bulundu.
BDTİM Müdürü Ali Pınar katıldığı programda Irak'ta meydana gelen depreme ilişkin açıklamada bulundu.
İstanbul Feriköy'de, BEDAŞ ekiplerinin yolda yaptığı kazı çalışmasında, kemik parçaları bulundu. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçiler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıeroğlu, "Taşeron işçilerin istihdamı konusunda bu yıl gerekeni yapacağı
ABD Başkanı Trump'ın Filipinler ziyareti öncesi ortalık karıştı, protestolar gerçekleşti, polis göstericilere sert müdahalede bulundu.
Suudi Arabistanda Prens Mansur bin Mukrin ve üst düzey 8 bürokratın hayatını kaybettiği şüpheli helikopter kazasının suikast olabileceği iddia edildi. New Khaleej sitesinin haberine gör
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Van Gölü'ne dalış yapan ekip, gölün derinliklerinde kale kalıntısı bulunduğunu belirledi.
BM Genel Sekreteri Guterres, Lübnan'da yaşanan gelişmelerden endişe duyduğunu belirterek, bölgede yeni bir krizin çıkmasının yıkıcı sonuçlara neden olacağı uyarısında bulundu.
BM 'Arakan'ın kuzeyinde sadece 150 bin Müslüman kaldı' açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uygulama yanlış, düzeltilsin diyerek talimat verdiği cam filmleriyle ilgili olarak hafif dereceli renkli cama izin gündemde.
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde dünden bu yana aranan çocuğun cesedi pamuk yığınları içerisinde bulundu. 19 Ekim'de pamuk yığınının arasında uykuya dalan 3 kardeş de havasız kalarak