Bursa’da geçen çarşamba akşamı Ulu Cami yakınında meydana gelen canlı bomba eylemi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bombayı İstanbul’da okuyan üniversite öğrencisi bir kızın
Bağdat'ta Şii hacılara yönelik saldırıda en az 19, Şii milislere yönelik saldırıda ise en az 2 kişi öldü. Her iki saldırıda 51 kişi yaralandı. Beyci kasabasında gerçekleşen saldır
İsrail’in önemli yayın kuruluşlarından Haaretz Gazetesi'nde Türk inşaat sektörünü ele alan çarpıcı bir makale kaleme alındı.
Van’ın Başkale ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 adet EYP imha edilirken, PKK’ya ait bir mağarada ise çok sayıda patlayıcı madde, silah ve mühimmat ele geçiril
Suriye'den ateşlenen bir roket mermisi daha Kilis'e düştü. Öncüpınar Mahallesi'ndeki sebze bahçesine düşen roket ölü ya da yaralıya sebep olmadı.
Türk Hava Kuvvetleri, Kuzey Irak ve yurt içinde Şırnak’ta PKK hedeflerine yönelik kapsamlı bir hava harekatı gerçekleştirdi.
Rus SU-27 savaş uçağı, Baltık Denizi üzerinde ABD keşif uçağına yakınlaşarak tehlikeli bir manevra yaptı.
Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem, "Türkiye bu anayasal sistemle devam ederse, bırakın bir refah toplumu olmayı, yeni bir ekonomik krizle karşı karşıya kalır" dedi.
Arap Birliği, Rusya'ya ait uçakların Halep'te hastaneyi vurmasını sert bir dille eleştirdi...
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Erken seçimle ilgili dillendirme var. Hükümetin aldığı bazı kararlarda sanki bir erken seçim olacakmış gibi bir tabloyu önümüze koyuyor" dedi.
Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, bir gelinciğin neden olduğu kısa devre üzerine devre dışı kaldı
Rusya ve Suriye'ye ait uçaklar Halep'te üst üste sağlık merkezini vuruyor. Rusya'nın önceki gün düzenlediği saldırıların ardından, Suriye ordusuna ait uçaklar Halep'te bir tıp merkezin
ABD'nin Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini, Suriye'de çatışmaların can kaybından başka bir şey getirmeyeceğini ve taraflara barış baskısı yapılması yönünde çağrı yap
Kuzey Kore, bir ABD vatandaşına 10 yıl ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırdı.
İsrail istihbaratına yakınlığıyla bilinen DEBKAfile’s, Libya'da bulunan İtalyan ve İngiliz özel kuvvetlerinin Çarşamba günü IŞİD'e karşı ağır bir yenilgi aldığını iddia etti.